Auta naista Fingerporissa – voita kirja

Katleena Kortesuo

Apua! En pysty julkaisemaan viimeistä Fingerpori-ideaani, koska en löydä Jarlan tuotannosta sopivaa pohjaa.

Tarvitsisin stripin, jossa Heimo Vesa pitää luentoa tai tiedotustilaisuutta. Hän puhuu jotakin, yleisöstä tulee kysymys ja Heimo vastaa siihen.

Olen nyt kelannut eestaas Hesarin ja Aamulehden arkistoja, mutta en ole löytänyt sopivaa pohjaa. Jos sinulla sattuu olemaan linkki sopivaan strippiin, pistäthän sen kommentteihin?

Se, joka ensimmäisenä lisää kommentteihin oikeanlaisen, ideaani istuvan linkin, saa itselleen jonkin rustaamani kirjan. En tosin tiedä, onko se palkinto vai rangaistus.

Edit klo 14: Jos jätät strippi-idean, merkitse kommenttiin koko nimesi ja vaikka firmasi. Näin kirja päätyy oikealle vinkkaajalle.

9 kommenttia

    1. Pahus, kaipaisin sitä yleisön kysymystä. Ehkä pystyn kuitenkin nappaamaan tästä yhden ruudun. Kiitokset!

    1. Tuosta voisi ehkä muokata, mutta maapallon kuva on vähän liian hallitseva tokassa ruudussa. Se ei sovi oikein teemaan. 🙁 Katsotaan, saanko tästä leikeltyä jotain.

    1. Jooo! Kiitos! Nyt tarvitsen enää yhteystietosi. Ne voit pistää matkaan yläpalkin vihreästä Ota yhteyttä -nuolesta.

    1. Ai pahus, tuo ei aivan osunut, koska Heimo oli yleisössä eikä esiintyjänä. Julkaisen kohta stripin, niin näet ideani.

Kerro oma kantasi

Tässä blogissa saa kommentoida omalla nimellä tai minun tunnistamallani nimimerkillä. Vaadin myös kunnollisen meiliosoitteen. Minua ja mielipiteitäni saa ilman muuta kritisoida. Muistathan silti hyvät tavat. Karsin jo etukäteen kaikki alatyyliset kommentit, mainokset sekä tietenkin laittomat sisällöt. Mitä perustellummin asiasi esität, sitä varmemmin se tulee huomioiduksi.