Avaa tästä -kirja saapui painosta

Katleena Kortesuo

Avaa tästä -kirja kouluttajille saapui viimein painosta, ja se on nyt putkahtanut Inforin kirjakauppaan. Törkkäsin asiasta kuvankin blogin oikeaan sivupalkkiin.

Muistathan, että jos lahjoitat nopeasti 35 euroa Unicefille oikealla olevan Lippaan kautta, saat kirjan kotiisi. Kirja on luvattu vain 20 ensimmäiselle lahjoittajalle, joten vielä ehtii mukaan. Lippaan laskuri ei ole täysin reaaliaikainen, mutta toistaiseksi 20 lahjoittajaan on vielä matkaa.

Lippaaseen maksettavat summat menevät kokonaisuudessaan lasten hyväksi.

Edit klo 16.02: HUOM! Laitathan Lipas-tervehdykseesi sähköpostiosoitteesi, niin tavoitamme sinut. Tuorein lahjoittaja Anu, voit ilmoittaa yhteystietosi minulle osoitteeseen katleena ÄT iki.fi, niin saat kirjan mahdollisimman pian. Pahoittelen surkeaa ohjeistustani.

Suurkiitos tähänastisille lahjoittajille! Menen tänään Inforiin rustaamaan omistuskirjoituksia ja saatteita, joten kirjat ovat perillä uusilla omistajillaan ensi viikolla.

Iloista pääsiäistä! (Katsotaan, maltanko pitää näppini erossa blogista juhlapyhien aikana.)

6 kommenttia

  1. Kiitos kirjasta! Posteljooni pudotti sen eilen luukusta. Oli iloinen yllätys löytää oma taitavakouluttaja.com -blogini lähdeviitteistä. Kiitos myös siitä.Tartun kirjaan ajan kanssa ensi viikolla ja vinkkaan siitä sitten oman blogini lukijoitakin.

  2. Onnittelut uudesta kirjasta! Raikkaita avauksia tuttuihin teemoihin. Oppimiskäsityksesi jäi tosin vaivaamaan minua: aika perinteistä puhuvien päiden (kouluttajien) pedagogiikkaa. Koulutuksissa jää valitettavan usein kuitenkin hyödyntämättä esimerkiksi yhteistoiminnallinen ja tutkiva oppiminen. Nyt kirjassasi lähdet liikkeelle kouluttajien helmasynnistä: on subjekteja ja objekteja. Yhteisellä tiedonrakentamisella saavutetaan kuitenkin aina enemmän. Milloin löytyisi se kouluttaja markkinoilta, joka tämän hyväksyy? Peruskoulussa ja lukiossa tämä on kuitenkin opettajille ihan arkipäivää (vrt. PISA-menestys).Tilat ja välineet -luku oli myös kovin perinteinen katsaus. Entä virtuaaliset oppimisympäristöt, älytaulut ja verkkokoulutukset? Jos hankin itselleni koulutusta, harkitsen aika tarkkaan sitä, miksi minun olisi ihan oikeasti matkustettava sen koulutuksen takia…Luku valmentajan persoonasta oli tärkeä. Siitä ei varmaan pääse yli eikä ympäri, muuttui ympäröivä maailma sitten miten tahansa.

  3. Kiitokset kommenteista!Tarmo, kiitos Unicef-lahjoituksesta! Siellä näyttää vielä olevan muutama kirja vapaana, joten vinkkaa kollegoillesikin.Reetta, odotan kovasti postaustasi kirjasta!Anonyymi, kiitos analyyttisestä palautteesta! Itsekin uskon tutkivaan oppimiseen, mutta lyhyissä työelämän koulutuksissa sille on harmillisen vähän tilaa. Peruskoulut hyödyntävät tutkivaa oppimista paljon paremmin kuin yritykset.Olet myös oikeassa siinä, että kirjasta on rajattu pois webcasting ja verkko-opistot. Halusin pitää opuksen napakkana, joten se painottui kasvokkaiskoulutukseen eikä tekstimuotoiseen tai videovälitteiseen koulutukseen. (Nuo jälkimmäiset olisivat muuten hyvä kirjan aihe tässä kustannustehokkaassa maailmassa jo sinällään.)

Kerro oma kantasi

Tässä blogissa saa kommentoida omalla nimellä tai minun tunnistamallani nimimerkillä. Vaadin myös kunnollisen meiliosoitteen. Minua ja mielipiteitäni saa ilman muuta kritisoida. Muistathan silti hyvät tavat. Karsin jo etukäteen kaikki alatyyliset kommentit, mainokset sekä tietenkin laittomat sisällöt. Mitä perustellummin asiasi esität, sitä varmemmin se tulee huomioiduksi.