Miksei Tampereen Stockalla ole langatonta verkkoa?

Katleena Kortesuo

Kunhan kitisen. Mutta onhan se käsittämätöntä, että ison ja suositun kaupungin ison ja suositun tavaratalon isossa ja suositussa kahvilassa ei ole langatonta verkkoa.

Kyseessä ei tietenkään ole kahvilan pakollinen ominaisuus, mutta kyllä verkon puuttuminen on miinusta. Se on kuin taksi ilman ilmastointia tai kauppa ilman maksupäätettä.

Hyi sinua, Stockmann.

8 kommenttia

  1. Onhan tuo siitä mielenkiintoista, että kuinka paljon WLAN-laitteisto nykypäivänä maksaa. Mutta toisaalta taas, kuka tien päällä nettiä tarvitseva enää edes on pelkän WLAN:in varassa.Langatonta verkkoa tarvitessani ainakin minä itse kytken puhelimeni hotspotiksi.

  2. Taalla Casassa pyritaan WiFi 'kaupungiksi'. Tassakin hotlassa on aulassa WiFi, huoneessa joutuu maksamaan nettiyhteydesta muistaakseni n. 7e/24h. Ostimme oman puikon jonka kaytossa ei mitaan rajoituksia – todella edullinen vaihtoehto! Niilla on joku tarjous paalla ja jatkossa maksaa vahan alle 20e/kk rajaton kaytto…Ja mita Suomessa puikon kaytto maksaa ja mita silla saa?!Maa joka oli joskus johtava niin kannykkabisneksessa kuin tietotekniikassa…BLOGitse

  3. Blogitse: 9,90€/kk Elisa 384 kbps, 14,90€/kk Sonera 512 kbps rajattomalla käytöllä. Suurempinopeuksiset ovat tietysti kalliimpia, mutta noilla hinnoilla pääsee alkuun. Sitten on tietysti nämä halvemmat, rajatun käytön (esim. 25MB/kk rajoitus tai tunnin rajaton käyttö maksaa x euroa/kymmentä senttiä) sopimukset olemassa.

  4. Viimeksi kun noita Suomen hintoja tsekkasin olivat kylla paljon kalliimpia. Onkohan kilpailu laskenut kuluttajahintoja…Jos Suomi olisi fiksu niin WiFi olisi tarjolla ilmaiseksi mahdollisimman monessa julkisessa tilassa…BLOGitse

  5. Blogitse: Itselläni on tuo Soneran puolimegainen tällä hetkellä ja ennen luurin vaihtoa Elisan 384kbps vuodesta 2006.Wi-Fi on kätevä kyllä kotona, mutta nykyisillä 3G-verkoilla on vaikea nähdä tarvetta julkisten tilojen Wi-Fille, ellei sen tarkoituksena ole tarjota jotain paikallista palvelua. Tai olisihan se matkailijoille hyvä ettei tulisi roaming-kustannuksia.

  6. Kiitos kommenteista!Mullakin oli onneksi mukana Soneran mokkula, jolla selvisin nettiin. Jotenkin sitä on vain niin tottunut siihen, että langaton laajakaista on tarjolla kaikissa isommissa kahviloissa.Ehkä Stockan kahvilan tyypillisimmällä kohderyhmällä ei ole läppäreitä mukana, joten langaton verkko on turha.

  7. Onko muka Helsinginkään stockalla wlania missään? Kyseessähän on kauppa, joka ei pidä verkossa edes tuotekatalogia, verkkokaupasta puhumattakaan.

Kerro oma kantasi

Tässä blogissa saa kommentoida omalla nimellä tai minun tunnistamallani nimimerkillä. Vaadin myös kunnollisen meiliosoitteen. Minua ja mielipiteitäni saa ilman muuta kritisoida. Muistathan silti hyvät tavat. Karsin jo etukäteen kaikki alatyyliset kommentit, mainokset sekä tietenkin laittomat sisällöt. Mitä perustellummin asiasi esität, sitä varmemmin se tulee huomioiduksi.