Bloggaamisen jatkokurssi – diaesitys ja videotallenne

Katleena Kortesuo

Viime keskiviikon koulutuksessa Metropoliassa paasasin otsikolla Bloggaamisen jatkokurssi. Tein esityksestäni yleisemmän version ja tungin Slideshareen:

Kolmen tunnin taltioidut setit löytyvät täältä:

Osa 1

Osa 2

Osa 3

Taltioinneissa eivät kuulu kunnolla yleisön kysymykset, mutta vastauksistani taitaa saada selvän. Myös huippusuosittu livepissa puuttuu, koska videolta on napsittu tauot pois. Mikä harmi.

6 kommenttia

  1. Todellakin ammattiblogin aloittaminen olisi ajankohtaista, kun tässä ollaan gradua vaille kauppatieteiden maisteri.

    1. Ammattiblogi kannattaa itse asiassa aloittaa jo ensimmäisenä tai toisena opiskeluvuonna. Mutta vielä ehdit mukaan. 🙂 Hyvälle ammattiblogille on aina kysyntää.

    1. Ollos hyvä – kiva että tykkäsit. Ensi kerralla aion muuten pyytää osallistujista pisteidenkirjurin, niin siihen ei mene niin paljoa aikaa.

    1. Kiitos Antti! Arvostan tosi paljon kaltaisesi asiantuntijan mielipidettä.

Kerro oma kantasi

Tässä blogissa saa kommentoida omalla nimellä tai minun tunnistamallani nimimerkillä. Vaadin myös kunnollisen meiliosoitteen. Minua ja mielipiteitäni saa ilman muuta kritisoida. Muistathan silti hyvät tavat. Karsin jo etukäteen kaikki alatyyliset kommentit, mainokset sekä tietenkin laittomat sisällöt. Mitä perustellummin asiasi esität, sitä varmemmin se tulee huomioiduksi.