Kylmä hiki nousee pintaan. Tammi pyysi minua kirjoittamaan nuortenkirjan, joka perustuu partiomaailmaan ja omiin tunarointeihini.

Kirja on nyt valmis, ja se ilmestyy keväällä.

Hirveä paniikki. Olen identiteetiltäni ensisijaisesti tietokirjailija, joten tuntuu kuin olisin vompatti viinibaarissa. Ei ihan ominta aluettani.

Kirjan voi ostaa esimerkiksi Tammelta, jos haluat tuhota jonkun nuoren lukutaidon ja tulevaisuudenuskon. Käytä etukoodia KEVAT24, niin saat 20 prosentin alennuksen. Koodi on kuulemma voimassa 30.6.2024 asti, eikä sitä voi yhdistää muihin etukoodeihin.

3 kommenttia

    1. Ai hauskaa, olenkin joskus miettinyt, miltä nykyajan partioromaani näyttäisi. Juanikkaat virtaheposet on luettu ja se kyllä antaa partiolaisista hyvän ja humoristisen kuvan.

      1. Jos satut lukemaan kirjan, niin anna toki palautetta. Aihepiiri on sama kuin Aaro Hongalla, mutta toki kielessä, hahmoissa, tyylilajissa ja tapahtumissa on aika iso ero 😀

Kerro oma kantasi Kommentointiohjeet?

Tässä blogissa saa kommentoida omalla nimellä tai minun tunnistamallani nimimerkillä. Vaadin myös kunnollisen meiliosoitteen. Minua ja mielipiteitäni saa ilman muuta kritisoida. Muistathan silti hyvät tavat. Karsin jo etukäteen kaikki alatyyliset kommentit, mainokset sekä tietenkin laittomat sisällöt. Mitä perustellummin asiasi esität, sitä varmemmin se tulee huomioiduksi.