Ensimmäinen välipalkinto saavutettu kirjaprojektissa

Katleena Kortesuo

Kevään kirjaprojekti on edennyt. Kuten alta huomaatte, työ ei kuitenkaan ole sujunut suunnitellusti. Onnistuin käyttämään viime viikon kirjoituspäivät lasten synttärikutsujen valmisteluun sekä palavereihin (viisi tapaamista, joista kaksi Helsingissä ja kolme Hämeenlinnassa).

Niinpä kirjoitustyö siirtyi viikonlopulle. Pääsiäinen meni läppäri sylissä, mutta on tulostakin tullut:


Jouduin muuttamaan välipalkintoa, koska Hämeenlinnan Kaupungin Teatterin esitykset oli loppuunmyyty vapaailtoinani. Ostin siis itselleni vaelluspaidan talveksi:

Loistava paita: konepestävää villaa ja sopivan pitkät hihat ja helma. Se on nytkin ylläni.

Hämeen Partiokaupassa (Tampere, Jyväskylä, Hämeenlinna, Lempäälä) on meneillään varaston tyhjennys huhtikuun loppuun asti, joten sinne kannattaa mennä tonkimaan. Sain paidastani muistaakseni 40 % alennusta.

Tuosta mainoksesta ei ole maksanut kukaan, mutta otan toki mielelläni vastaan Partiokaupan henkilökunnalta tuotelahjuksia tai ilmaisia lounaita.

Kerro oma kantasi

Tässä blogissa saa kommentoida omalla nimellä tai minun tunnistamallani nimimerkillä. Vaadin myös kunnollisen meiliosoitteen. Minua ja mielipiteitäni saa ilman muuta kritisoida. Muistathan silti hyvät tavat. Karsin jo etukäteen kaikki alatyyliset kommentit, mainokset sekä tietenkin laittomat sisällöt. Mitä perustellummin asiasi esität, sitä varmemmin se tulee huomioiduksi.