EOT-blogista tulee maksullinen

Katleena Kortesuo

Oi te rakkaat lukijat, tämä on viimeinen kerta, kun EOT:ta voi lukea ilmaiseksi. Lukijakunta on kasvanut jo sen verran, että blogin on aika siirtyä maksulliseksi.

EOT:n voit tilata vuodeksi kerrallaan, ja hinta on 250 euroa + alv + toimistokulut + käsittelykulut + materiaalikulut + postikulut.

Tähän hintaan lupaan kirjoittaa vuodessa vähintään sata postausta, joista arviolta 10 % on asiaa, 20 % itsekehua, 30 % marttyyrimaista uhriutumista, 40 % maksettuja mainoksia ja 10 % matematiikan perusteita.

Sen verran vihaan kuitenkin sähköistä maailmaa ja verkkopankkeja, että EOT:n vuosikertaa myydään vain sunnuntaisin käteiskaupalla Hämeenlinnan torilla autoni takakontista. Kuittia en valitettavasti voi kirjoittaa, koska Suomen kevät on liian kylmä ja sormet kohmettuvat.

Tervetuloa vuositilaajaksi! Tuhannelle ensimmäiselle annan nimikirjoituksen, sillä sormeni lämpiävät heti, kun saan rahaa käteeni.

14 kommenttia

 1. Täytynee lähteä pääsiäisenä Hämeenlinnaan, että voi jatkaa tämän mahtavan blogin lukijana.

  1. Jee, tervetuloa! Tunnistat mut ruosteisesta Corollasta, jonka takaluukku on auki. Siellä on kuulemma jo ensimmäiset jonossa odottamassa.

 2. Näin tulevana vuositilajaana muistutan, että myös minun kommenteista tulee maksullisia. Kommentien kirjoitus maksaa eot- blogille noin 65€+alv. Kyse on lyhyestä yksittäisestä kommentista. Muut blogit voivat pyytää tarjousta omien juttujensa kommentoinnista.

  Kari…

  1. Kari, ryhdyn hintasotaan.
   Kauttani kommentit tarjoushintaan 50 € + alv. Aikatakuu: ensimmäinen kommentti 10 minuutin sisällä postauksesta.

  2. Oijoijoi, teette vastustamattomia tarjouksia! Miltä kuulostaisi, jos vuositilauksen hinnalla saisin 30 kehuvaa kommenttia, 60 suitsuttavaa kommenttia sekä yhden kriittisen (lähinnä näön vuoksi)?

   1. No hei, jos sovitaan että 30 kehuvaa, 30 komppaavaa ja sit 10 näennäiskriittistä/haastavaa? Issadiil?

 3. No ilman muuta näin laadukkaasta sisällöstä pitää maksaakin!

  Mä törmäsin tänään oman alani ”viestintämokaan”. Youtubessa on siis video, jossa puhuva pää kertoo siitä, miten opettaa innovatiivisesti ja ilmiölähtöisesti uuden peruskoulun opetussuunnitelman mukaan. https://www.youtube.com/watch?v=mXvozGMlqug
  Olisi ehkä ollut kiinnostavampaa, jos puhuja olisi noudattanut omia metodejaan. Omakaan kiinnostukseni ei riittänyt 20 minuutin verkkoluentoon aiheesta. Miten tällaisen toteuttaisi hyvin?

  1. Oi, mahtavaa! Lähetän tilisiirron postitse kotiisi.

   En nyt päässyt katsomaan linkkiäsi, koska olen hieman huonojen nettiyhteyksien päässä. (Mutta jos jostain asiasta on tehty 20 minuutin video, se kuulostaa arveluttavan pitkältä.)

 4. Omasta puolestani voisin tarjota olemista kirjoittamatta kriittisiä kommentteja tänne blogiin niin mitä edullisimmalla hinnalla kuin 1 Euro jokaisesta kirjoittamatta jääneestä kommentistani. Miltäs kuulostaa? Hyvin houkuttavalta, eikö?

Kerro oma kantasi

Tässä blogissa saa kommentoida omalla nimellä tai minun tunnistamallani nimimerkillä. Vaadin myös kunnollisen meiliosoitteen. Minua ja mielipiteitäni saa ilman muuta kritisoida. Muistathan silti hyvät tavat. Karsin jo etukäteen kaikki alatyyliset kommentit, mainokset sekä tietenkin laittomat sisällöt. Mitä perustellummin asiasi esität, sitä varmemmin se tulee huomioiduksi.