Haastattelu Yle Hämeessä

Katleena Kortesuo

Kävin viime perjantaina radio Yle Hämeessä toimittaja Maarit Piri-Lahden haastateltavana. Suora lähetys on aina jännää, mutta selvisin siitä elossa enkä lirauttanut edes housuuni. Ainakaan paljoa.

Maaritin juttu on nyt ilmestynyt nettiin otsikolla Blogilla voi tienata – "Blogosfääristä" mokaajan paratiisi

Kuvituksena on jälleen yksi vaisu valokuva minusta. Kuvan huonous ei ole Maaritin vika, vaan syy on omassa kuvausjännityksessäni. Se alkaa jo lievittää, mutta yhä sitä on jäljellä.

4 kommenttia

  1. Hei, taisin kuulla Turun radiosta haastatelusi lopun. En kuullut haastateltavan nimeä, mutta mielessä kävi että voisit olla sinä.

    Pitää hakea jostain podcastina koko haastis, vai löytyykö noita podcasteina/muuten kuunneltavana jälkikäteen?

  2. Kuinka mielelläni kertoisinkaan, että meillä on jo tiedossa toimintasuunnitelma ja aikataulu sille, että kaikki haastattelut / insertit julkaistaisi rutiininomaisesti itsenäisinä klippeinä Areenassa. Jos minä vain asialle mitään mahdan, niin se tapahtuu mielummin ennemmin kuin myöhemmin.

    1. Toivottavasti saat pian haaveesi läpi. Se olisi upea lisä Ylen palveluihin.

Kerro oma kantasi

Tässä blogissa saa kommentoida omalla nimellä tai minun tunnistamallani nimimerkillä. Vaadin myös kunnollisen meiliosoitteen. Minua ja mielipiteitäni saa ilman muuta kritisoida. Muistathan silti hyvät tavat. Karsin jo etukäteen kaikki alatyyliset kommentit, mainokset sekä tietenkin laittomat sisällöt. Mitä perustellummin asiasi esität, sitä varmemmin se tulee huomioiduksi.