Hämeenlinna ja Retoriikan kesäkoulu saavat vieraita Ukrainasta, Hollannista ja Saksasta

Katleena Kortesuo

Kuten kaikki älykkäät ja kunnolliset ihmiset tietävät, meillä Hämeenlinnassa järjestetään vuosittain Suomen paras vaikuttamisen alan ammattilaistapahtuma, Retoriikan kesäkoulu. (Toki se on myös Suomen ainoa vaikuttamisen alan ammattilaistapahtuma.)

Retoriikan kesäkoulu on tarkoitettu johtajille, ammattiviestijöillle, puheenkirjoittajille, poliittisille avustajille ja varainkeruusta vastaaville. Tapahtuman rehtorina toimii Antti Mustakallio, ja minun pestini on olla apulaisrehtori.

Julkaisimme juuri Retoriikan kesäkoulun puhujat ensi vuodelle. Tsekkaa alta puhujalista – ja kurkkaa myös aikaisen linnun tarjous, joka on voimassa vain perjantaihin asti. Saat 300 euron alennuksen, jos ostat lippusi kolmen päivän sisällä.

Retoriikan kesäkoulun puhujat pe 7.6.2024

Helkutti miten kovia nimiä saapuu Verkatehtaalle:

Jörg Hackeschmidt toimi kymmenen vuotta Angela Merkelin puheenkirjoittajana. Hän kertoo kokemuksistaan ja antaa vinkkejä siitä, kuinka kirjoittaa puheita johtajalle, joka ei ole aina halukas puhumaan.

Eleonora Russell on NATOn sotilasjohdon strategisen viestinnän neuvonantaja ja palkittu puheenkirjoittaja. Hän kertoo kuinka sotilaille kirjoitetaan puheita ja vaikuttavia viestejä.

Oleg Nikolenko on Ukrainan ulkoministeriön edustaja ja spokesperson. Hän kertoo Ukrainan monipuolisesta ja tehokkaasta viestinnästä osana maan puolustustaistelua.

Annika Damström on A-Studiosta ja vaalikeskusteluista tunnettu terävä toimittaja. Hän kertoo, kuinka valtaapitävistä saadaan kaikki irti suorassa tv-haastattelussa.

Retoriikan kesäkoulussa järjestetään myös Suuri talousdebatti, jossa oikeaa suoraa tarjoaa ETLAn toimitusjohtaja Aki Kangasharju ja vasenta koukkua näyttää tutkijatohtori Lauri Holappa. Debatin tuomaroi taloustoimittaja Karo Hämäläinen.

Ja sanoiko joku jotain tarjouksesta?

Aikaisen linnun liput ovat tarjolla vain tämän viikon. Seminaarin normaalihinta on 690 € + alv, mutta perjantaihin asti saat lipun 390 eurolla +. alv. Osta heti, niin varmistat paikkasi.

Työpaja kriisiviestinnän skenaariotyöskentelystä to 6.6.2024

Vedän ensi vuoden tapahtumassa itsekin pitkästä aikaa koulutuksen. Otsikko on Kriisikiikarit käteen: skenaariotyöskentelyn työpaja.

Työpaja pidetään Vanajanlinnassa, ja aiheena on siis kriisiviestinnän skenaariotyöskentely. Työpajaan mahtuu vain rajattu määrä porukkaa, joten siitä ei tule tarjouksia. Sen sijaan paikat voivat mennä nopeastikin.

Työpaja maksaa 690 € + alv, ja liput saat täältä. Toimi nopeasti, jos haluat takomaan työpajaan, kun kriisirauta on kuuma.

Kerro oma kantasi

Tässä blogissa saa kommentoida omalla nimellä tai minun tunnistamallani nimimerkillä. Vaadin myös kunnollisen meiliosoitteen. Minua ja mielipiteitäni saa ilman muuta kritisoida. Muistathan silti hyvät tavat. Karsin jo etukäteen kaikki alatyyliset kommentit, mainokset sekä tietenkin laittomat sisällöt. Mitä perustellummin asiasi esität, sitä varmemmin se tulee huomioiduksi.