Hotellihuone on ystäväni

Katleena Kortesuo

Istun paraikaa Sokos-hotelli Aleksanterin huoneessa 621. Yritän yleensä välttää hotelliöitä viimeiseen asti, koska hotellikuolema on kamala.

Tällä kertaa sähläsin kuitenkin aikatauluni niin, että en ehtinyt kotiin yöksi. Niinpä kirosin itseäni ja varasin hotellihuoneen.

Minulle kerrottiin respassa, että saan hieman paremmin varustellun Lady's Superior -huoneen. Kun menin huoneeseen, siellä olevassa kirjeessä kerrottiin huoneen lisäominaisuuksista: hedelmiä, kosmetiikkaa, tuoreita naistenlehtiä ja kuntosaliohjelma. Ihan kivoja yllätyksiä.

Lisäksi pöydällä oli ystäväkirja. Mitä ihmettä se tekee huoneessani?

Avasin kirjan, ja se pahus oli hotellihuoneen oma ystäväkirja. Etulehdellä oli jopa kuva huoneesta.

Olin ensimmäinen kirjan täyttäjä, ja ilman muuta korkkasin opuksen:

Loistava kokemus! Olin toki ilahtunut pienistä lahjoista, mutta vielä enemmän ilahduin ystäväkirjasta.

Kun olen seuraavan kerran Helsingissä yötä, haluan ehdottomasti saman huoneen. Toivottavasti myös muut vieraat kirjoittavat itsestään ystäväkirjaan, niin voin lukea heidän ajatuksiaan myöhemmin.

3 kommenttia

  1. Vaikuttaa kerrassaan hienolta ja erittäin kekseliäältä huoneelta. Ainakin erottui muista hotelleista tuolla. Olisipa muuallakin jotain tuollaista. Hotellihuoneet kun tuntuu aina olevan vain toistensa kopioita.

  2. Hauska ja erilainen idea! Pisteet sille, kuka tuon keksikään. Hotellihuoneilta ei edes odota mitään erityistä, eivätkä ne myöskään jää mieleen, kun ne ovat todella vain kopioita.

  3. Olin itsekin tosi ilahtunut. Toivottavasti kukaan ei sotke tai revi kirjaa.

    Kun olette Helsingissä yötä, muistakaa varata Aleksanterista huone 621. 🙂

Kerro oma kantasi

Tässä blogissa saa kommentoida omalla nimellä tai minun tunnistamallani nimimerkillä. Vaadin myös kunnollisen meiliosoitteen. Minua ja mielipiteitäni saa ilman muuta kritisoida. Muistathan silti hyvät tavat. Karsin jo etukäteen kaikki alatyyliset kommentit, mainokset sekä tietenkin laittomat sisällöt. Mitä perustellummin asiasi esität, sitä varmemmin se tulee huomioiduksi.