Hups, #Perjantaimopo pärähtää käyntiin myöhemmin

Katleena Kortesuo

Pahus, 50 % perjantaimopoilijoista on estynyt, joten siirrämme Perjantaimopoa.

Täytyy myöntää, että olen ihan tyytyväinen, koska äitienpäiväviikonloppu ei ole paras aika perjantaimopoiluun. Keksin päivämäärän aikanaan hetken innostuksesta, enkä tajunnut, että sunnuntaina on perhejuhla.

Joka tapauksessa blogihaaste iskee elo-syyskuussa, kunhan saan Outilta, Jannelta ja Janilta sopivat päivämäärät. Siihen mennessä ehdin myös koota muitakin bloggaajia perjantaimopoilemaan.

Nyt kun aikaa on enemmän, aion houkutella bloggaajia mukaan kustannussopimuksella. Syksyllä alkavasta Perjantaimoposta on pakko tehdä kirja, eikös vain?

4 kommenttia

  1. Kirja tehdään ja olen mukana kunhan päivä on päätetty. Joten päättäkää vain päivämäärä ja tehdään kalenteriin tilaa tarvittaessa 😉

    1. Tervetuloa mukaan!

      Tällä hetkellä päivämäärävaihtoehtoja on kaksi: pe-la 26.-27.8. tai pe-la 9.-10.9. Janille ja Jannelle käyvät molemmat, mutta odottelen vielä Outin kuittausta.

Kerro oma kantasi

Tässä blogissa saa kommentoida omalla nimellä tai minun tunnistamallani nimimerkillä. Vaadin myös kunnollisen meiliosoitteen. Minua ja mielipiteitäni saa ilman muuta kritisoida. Muistathan silti hyvät tavat. Karsin jo etukäteen kaikki alatyyliset kommentit, mainokset sekä tietenkin laittomat sisällöt. Mitä perustellummin asiasi esität, sitä varmemmin se tulee huomioiduksi.