Iiik! Äääk! Ensimmäinen romaanini julkaistiin tänään – tarjolla myös alekoodi

Katleena Kortesuo

Kuvassa kirjan kansi.

Tänään julkaistiin ensimmäinen romaanini. Kirjan nimi on Veevi ja aivopieruverkkarit, ja kuvittaja on upea Ossi Pirkonen.

Kirja sijoittuu tietenkin partiomaailmaan, koska omasta harrastuksesta on helpoin kirjoittaa. Aiheena on teini-ikäisten partioseikkailut.

Kirja on suunnattu noin 9–14-vuotiaille, mutta kuulemani mukaan jopa aikuiset ovat viihtyneet sen parissa. Kirjan tavoitteena on saada lapset ja nuoret lukemaan, joten houkuttimena toimivat tietenkin pieruhuumori ja typerät kommellukset.

Kun nyt kommelluksista tuli puhe, haluan tässä välissä korostaa, että kirjalla ei ole mitään yhtymäkohtaa omaan elämääni. Ei yhtikäs mitään. Kaikki tunaroinnit ovat silkkaa mielikuvituksen tuotetta.

Jos haluat kirjan alennuksella, käytä kirja.fi-kaupassa alekoodia AIVOPIERUVERKKARIT25. Äänikirjojakin toki on, mutta silloin menetät Ossin mahtavat kuvitukset.

PS. Olen tainnut ennenkin mainita, että edellinen suomalainen partioaiheinen kirjasarja taisi olla isosetäni Aaro Hongan tekemä. Omalle kirjalleni Tammi on jo tilannut jatko-osan, mutta en uskalla luvata rustaavani yhtä monta kirjaa kuin isosetä.

2 kommenttia

  1. Vau, enpä tiennyt että olet myös kaunokirjailija! Onnea Kattis romaanin johdosta!

    1. En mäkään tiennyt ennen tätä 😀 Isot kiitokset onnitteluista!❤️

Kerro oma kantasi

Tässä blogissa saa kommentoida omalla nimellä tai minun tunnistamallani nimimerkillä. Vaadin myös kunnollisen meiliosoitteen. Minua ja mielipiteitäni saa ilman muuta kritisoida. Muistathan silti hyvät tavat. Karsin jo etukäteen kaikki alatyyliset kommentit, mainokset sekä tietenkin laittomat sisällöt. Mitä perustellummin asiasi esität, sitä varmemmin se tulee huomioiduksi.