Sain kutsun Ranskaan kouluttamaan, joten mikä ettei.

Minulle annettiin lupa suunnitella viiden päivän intensiivikurssi yritysjohdolle. Mikä olisi aihe ja tulokulma? Mitä asiakkaat tarvitsevat? Mikä on niin oleellista, että siihen kannattaa ehdottomasti satsata viisi työpäivää?

Niinpä rakensin Kipinävuoron, jossa treenataan johtajan esiintymistaitoja kriiseissä ja median edessä. Päiviin kuuluu tömäköitä tietopaketteja ja henkilökohtaisia treenejä. Lisäksi jokaiselle osallistujalle on varattu henkilökohtainen sparrausaika.

Kipinävuoron erikoisuutena on, että mukaan mahtuu vain kahdeksan ihmistä. Kurssista saa siis irti erityisen paljon, koska ryhmä on pieni ja voimme keskittyä osallistujien omiin tarpeisiin.

Kurssin sijainti on The Happy Hamlet, upea maatilahotelli Ranskan sydämessä. Omistajapariskunta on suomalais-ranskalainen, ja he pitävät meistä hyvää huolta. Emäntämme Suska on suunnitellut myös tutustumisretkiä lähiseudulle.

Nyt marraskuun loppuun asti early bird -hinta on 2100 euroa + alv. Kurssihintaan kuuluu kaikki. Siis koulutuksen, majoituksen ja lentojen lisäksi aivan kaikki: voit poimia puutarhasta hedelmiä, tehdä aamu-uinnin, syödä ranskalaista maalaisruokaa vatsasi täyteen ja käydä takan ääressä lasillisella.

Kipinävuoron esite on toki tarjolla myös pdf-muodossa.

Eräs pieni toive minulla on: olisi hienoa, jos jokainen osallistuja olisi eri organisaatiosta. Näin varmistamme, ettei yksi yritys tai yhteisö painotu ylitse muiden. Jos siis sinä ja työkaverisi haluatte molemmat mukaan, niin ei hätää – toteutamme toisen kurssin taas seuraavana vuonna.

Kerro oma kantasi Kommentointiohjeet?

Tässä blogissa saa kommentoida omalla nimellä tai minun tunnistamallani nimimerkillä. Vaadin myös kunnollisen meiliosoitteen. Minua ja mielipiteitäni saa ilman muuta kritisoida. Muistathan silti hyvät tavat. Karsin jo etukäteen kaikki alatyyliset kommentit, mainokset sekä tietenkin laittomat sisällöt. Mitä perustellummin asiasi esität, sitä varmemmin se tulee huomioiduksi.