Jumissa junassa

Katleena Kortesuo

No niin. Istun pikajunassa 274, joka ei liiku mihinkään.

Kuulutuksia ei tule, eikä konduktööriä näy. Olemme nyt tököttäneet paikallaan parisenkymmentä minuuttia kuin purkka pulpetin pohjassa.

Tiedoksi kaikille niille, jotka odottavat valmentajaa Inforin Titania-studiossa: ottakaa vielä toinen kuppi kahvia.

3 kommenttia

  1. HeiOlipa harmillista, että junasi oli myöhässä. Syy oli se, että muut junat pääradalla olivat myöhässä ja junasi joutui odottamaan. Seurantamme mukaan junasi saapui Helsinkiin 7 minuuttia aikataulusta myöhässä. Valitettavaa myös ettei tilanteessa kuulutettu. Niin ei saisi olla. Ehditkö aamulla tilaisuuteesi?

  2. Kiitos kommenteista!Mika, aivan upeaa saada nopea vastaus VR:ltä. Ehdin koulutukseen tasan yhdeksältä, joten teknisesti ottaen en ollut myöhässä. :)Junassa ei tosiaan ollut kuulutuksia odottelun syystä eikä perille tullessa pahoiteltu myöhästymistä. Toki voi olla että omassa vaunussani kuulutuslaitteet olivat rikki.Joka tapauksessa lämmin kiitos nopeasta reagoinnista. Teillä taitaa VR:llä olla sosiaalisen median toimintamallit mietittyinä?

Kerro oma kantasi

Tässä blogissa saa kommentoida omalla nimellä tai minun tunnistamallani nimimerkillä. Vaadin myös kunnollisen meiliosoitteen. Minua ja mielipiteitäni saa ilman muuta kritisoida. Muistathan silti hyvät tavat. Karsin jo etukäteen kaikki alatyyliset kommentit, mainokset sekä tietenkin laittomat sisällöt. Mitä perustellummin asiasi esität, sitä varmemmin se tulee huomioiduksi.