"Kaikki haluavat minut!"

Katleena Kortesuo

Erilaisten tapahtumien mainoksissa esitellään tietenkin esiintyjät. Useimmat tietänevät, että nämä esittelytekstit on laatinut aina esiintyjä itse. (Joskus laatija voi toki olla esiintyjän edustaja, mutta esiintyjältä pyydetään silti aina kuittaus.)

Minultakin on monesti pyydetty kolmannessa persoonassa kirjoitettuja esittelyjä: "Katleena on…" Tällaisen esittelyn kirjoittaminen on aina tasapainoilua. Toisaalta pitäisi kehua omaa osaamista, jotta tapahtuma myy, mutta toisaalta ei saisi olla liian äitelä.

Nyt olen löytänyt hyvän ja vaatimattoman mallin. Mitä tuumaatte tästä?

Katleena Kortesuo on Suomen seuratuin blogialan yrittäjä ja kirjoittaja. Itseään määrätietoisesti median, kirjoittamisen ja tietokirjallisuuden saroilla markkinoinut bisnesnainen on onnistunut luomaan uniikin tuotteen, Katleenan, joka konseptina on kasvanut jo kansainvälisen tason brändiksi.

Kaikki tuntevat Katleenan.

Kaikki haluavat Katleenan.

Kirjoittaminen, esiintyminen ja puhuminen ovat Katleenan elämäntavan kantavat pilarit, joiden kautta hän ilmaisee itseään ja paljastaa rivien välistä niitä asioita, joita moni toimittaja on jo kauan yrittänyt urkkia – tosin huonolla menestyksellä, sillä Katleena tuntee pelin säännöt usein toimittajia paremmin.

Katleena on osoittanut toteuttavansa kaiken mitä haluaa – ja millintarkalla työllä. Blogin rohkea ja nöyristelemätön ote hehkuu Katleenan luontaista vetovoimaa, joka tarttuu yleisöön myös livekeikoilla.

Mitä tykkäsitte? Menikö överiksi? Mutta kyllä tätä muutkin käyttävät.

9 kommenttia

 1. Kiitos vihjeestä! Täähän on aivan loistava pohja. Käytän tätä hyödyksi jatkossa kun markkinoin koulutus- ja työnohjaajapalvelujani. Lisäksi tämä on täydellisesti hyödynnettävissä seurakuntamme kotisivuilla siinä lokerossa, jossa esitellään papit 🙂 Koen olevani valaistunut.

  1. Mahtavaa! Näin vaatimatonta esittelypohjaa voi ilman muuta hyödyntää seurakunnan sivuilla ja myös työnohjauspalveluissa. Uskon, että seurakuntien jäsenmäärät pamahtavat kasvuun näin ansiokkaan markkinoinnin myötä.

  1. En ainakaan tietoisesti, mutta olen saattanut tunaroida jotain. Omissa selaimissani (Safari ja Firefox) tämä näkyy ihan kuin ennenkin.

   1. Jonkun näköinen reagoiva design sulla näyttää olevan, kun pääsisällön fontti on 75%. Mulla ainakin sisältös ja varsinkin sivupalkkisi fontit on pienellä. Tsekkasin mun kännykälläkin niin todella pientä on. Käytännössä sivupalkin linkkeihin on turha yrittää edes osua mun paksulla sormella. Pakko on tsuumaa. Suosittelen, että vähän isonnat fonttias ainakin sivupalkissa ehkä jopa bodyssä. Peace out!

 2. Kukas sen hännän nostas, ni?

  Ei mene överiksi niin pitkään kuin viimeinen lause ei kuulu: ”Katleena osaa lentää.”

 3. Kannattaa ottaa mukaan myös Martinan tekstin viimeiset lauseet:

  ”On selvää, ettei Katleena voisi elää ilman viestintää. Tinkimätön ja määrätietoinen nainen kiteyttääkin viestinnän syyn yksinkertaiseen muotoon: Se pitää minut ihmisenä.”

  1. Ah kyllä! Tuon olen ajatellut painattaa käyntikortteihini kultakirjaimin.

Kerro oma kantasi

Tässä blogissa saa kommentoida omalla nimellä tai minun tunnistamallani nimimerkillä. Vaadin myös kunnollisen meiliosoitteen. Minua ja mielipiteitäni saa ilman muuta kritisoida. Muistathan silti hyvät tavat. Karsin jo etukäteen kaikki alatyyliset kommentit, mainokset sekä tietenkin laittomat sisällöt. Mitä perustellummin asiasi esität, sitä varmemmin se tulee huomioiduksi.