Katleeno Design Rubbish

Katleena Kortesuo

Twitterin puolella Ville Tikkanen oli löytänyt hienon tuotteen: sisustushalot. Nämä halot (jotka näyttävät ihan tavallisilta koivuhaloilta) maksavat 25 euroa per sylillinen. Sivusto kertoo tuotteesta näin:

Fleimio Fire Wood -sisustushalot ovat auktorisoitujen suomalaisten halontekijöiden käsin valmistamia. Ne on valmistettu tarkasti valituista koivuista ja sahattu huolella, jotta ne täyttävät tarkat laatu- ja ulkonäkökriteerit.

No sehän ei ole tyhmä joka tarjoaa, vaan se joka ostaa. Olen kyllä tiennyt, että kaikesta voidaan tehdä designia, mutta halkosuunnittelijan luovuus yllätti silti.

Siltä varalta, että tämä halkoilmoitus ei olekaan ironiaa, aion lanseerata oman tuotteeni: sisustusroskat.

Osta sinäkin Katleeno Design Rubbish -sisustusroskat!

Hinkuatko laatua, mutta sinulla ei ole rahaa? Osta nyt tyhjiä design-roskia, joilla voit vakuuttaa ystäväsi siitä, että sinulla on ollut edellisenä iltana kalliit juhlat. Parhaan vaikutelman saat, kun levität roskista osan pöydälle ja osan lattialle.

Katleeno Design Rubbish -setti sisältää keksinmuruja, yhden tyhjän juustolajitelmapakkauksen, kaksi tyhjää punaviinipulloa, yhden tyhjän samppanjapullon, tyhjän konvehtirasian sekä puoliksi syödyn päärynän. Lisämaksusta jätämme pullojen pohjalle loraukset juomia, joilla voit pisaroida pöytäsi pinnan näyttäväksi.

Katleeno Design Rubbish -roskat ovat auktorisoitujen suomalaisten kulinaristien käsin valmistamia. Ne on valmistettu tarkasti valituista materiaaleista ja sisältö on syöty huolella, jotta ne täyttävät tarkat laatu- ja ulkonäkökriteerit.

Tämän unohtumattoman paketin saat nyt vain 80 eurolla (+ postikulut)!

Rahan tuloa ei voi estää.

14 kommenttia

 1. Kova lupaus, suomalaisten kulinaristien valmistamaa sampanjaa ja punaviiviniä.

  1. Eipäs kun *roskat* ovat suomalaisten valmistamia. Tiimini siis avaa pakkaukset ja syö sisällön.

   1. Ymmärsin varmaan suomen kielen huonosti. Tai luin liian nopeasti. yritin saada kouluttajan kiinni kieliopista, turpaan tuli kuten odottaa saattoi.

     1. Eikö enemmin joku opuksistasi, joista oppisin tätä suomen kieltä? Ja heti kerään kysymys, kirjoitettiinkin se nyt isolla vai pienellä? Oli pakko googlata ja sitten korjata 😉

     2. Jos ostat tuon design-tuotteen, Katleena varmaan antaa Pilkun paikka -kirjan kaupan päälle! 😉

     3. Sen teen! Onneksi kytkykauppa on nykyään sallittua.

 2. Huh mikä tuote!

  Noissa haloissa ollaan jo siinä rajamailla, että onko kyseessä ihan jäätävä vedätys vai todella huippuluokan bisnesidea. Täytyy kyllä sanoa, että vastaavaan ei ihan joka viikko törmää.

  1. Mietin aivan samaa. Onko tuote vain nerokas viraalikamppis, jolla haetaan huomiota järkeville tuotteille? Sivuillahan oli hyvännäköiset halkokärryt myynnissä.

   Nerouden ja hulluuden raja on varsin häilyvä.

 3. Hei Katleena,

  minä olen se, joka on lanseeraamassa Fleimio Fire Wood -sisustushalkoja. Hieno huomata, että tuote herättää paljon keskustelua. Uskon, että tuotteelle on kysyntää tulevaisuudessa. Pienenä tarkennuksena tuohon hintakeskusteluun; hinta verkkokaupassa sisältää rahdin eli kotiinkuljetuksen Suomessa, mikä on aika paljon rahaa, kun olemme aika harvaan asuttu maa.

  Ystävällisin terveisin,

  Jussi Leimio
  Fleimio designtyöstämö

  1. Jussi, tervetuloa blogiini – hienoa että otat osaa keskusteluun.

   En osaa ottaa kantaa hintaan, mutta minua huvitti eniten halkojen designhenkinen kuvaus ”auktorisoiduista halontekijöistä”. Omissa mielikuvissani design ei vain kerta kaikkiaan istu tavallisiin koivuhalkoihin. Ehkä olen vain viettänyt liikaa aikaa partiossa nuotion äärellä.

   Halkokärrynne näyttivät hienoilta, joten toivottavasti niitä menee kaupaksi.

   PS. Erityiskiitos tyylikkäästä vastauksestasi. Joku olisi voinut ottaa nokkiinsa Katleeno Design Rubbish -visiostani. 🙂

 4. Ensireaktiona halot jättivät sanattomaksi. Sinänsä mielestäni on hyvä idea ”designata” perusjuttuja, mutta onko designia vain se, että tehdään halot valikoidusta materiaalista ja hyvälaatuisen näköiseksi. Mitä muuta uutta siinä on, kuin lisätä halolle design-leima? Eikös kyse ole vain parempilaatuisista haloista? Mikä siitä tekee designia; onko sitä helpompi käyttää, syttyvätkö ne muotoilun ansiosta nopeammin vai mistä se ero tavalliseen halkoon tulee? Pelkkä ammattilaisten käyttö valmistuksessa ja sileä pinta (joka ei välttämättä helpota sytyttämistä) ei tee tuotteesta vielä designia. Mielelläni kuulisin Jussiltakin perustelun tähän design-leimaan, koska itse tuotteesta se ei ainakaan nopealla silmäyksellä tullut esiin. Mikä erottaa nämä halot niistä, jotka joku itse huolella tekee laadukkaiksi?

  PS vielä Jussille: sitä halkovaunua olen kyllä ihastellut monissa lehdissä 🙂

 5. Nyt täytyy ottaa vähän takaisinpäin tuota keuhkoamista: halothan eivät sinänsä itse mainosta olevansa design-tuote, vaan tarkoitettu sisustukseen. Mutta jätetään kritiikki koskemaan kaikenlaista muuta turhaa design-leimaamista…

 6. Kaiken tämän keskustelun jälkeen olisin halunnut nähdä ne halot, mutta niitähän ei minulle näytetty, en kuulu harvoihin ja valittuihin.

Kerro oma kantasi

Tässä blogissa saa kommentoida omalla nimellä tai minun tunnistamallani nimimerkillä. Vaadin myös kunnollisen meiliosoitteen. Minua ja mielipiteitäni saa ilman muuta kritisoida. Muistathan silti hyvät tavat. Karsin jo etukäteen kaikki alatyyliset kommentit, mainokset sekä tietenkin laittomat sisällöt. Mitä perustellummin asiasi esität, sitä varmemmin se tulee huomioiduksi.