Keskusteluja, joita olisin voinut kuulla, jos ne olisi käyty

Katleena Kortesuo

Keskustelu 1

– Olen väsynyt ja stressaantunut vain kerran vuodessa.
– Mihin aikaan?
– Uudestavuodesta jouluun.

Keskustelu 2

– Ärsyttävää. Mä joudun jo kolmannen kerran tilaamaan uuden pin-koodin mun Visaan.
– Miksi?
– No kun sen ekan pin-koodin pystyi kuka tahansa arvaamaan, kun se oli mun siskon syntymäpäivä. Ja toka oli mun opiskelijatunnuksen neljä keskimmäistä numeroo. Eikös niitten pin-koodien pitäisi olla ihan satunnaislukuja eikä mitään arvattavia numeroita?

Keskustelu 3

– Mua ärsyttää, kun joku on heittänyt margariinirasiasta sen foliokannen roskiin.
– Miksi? Se foliohan on ihan turha, kun siihen vain sotkee sormensa.
– No jos sitä foliokantta ei ole, muovikansi menee ihan margariiniin, ja sitten siihen sotkee sormensa.

2 kommenttia

 1. Palaute, johon olisi voitu reagoida, jos se olisi annettu:

  Blogia vaivaavia perusvikoja on kaksi, joista toinen ilmaantui päivityksen jälkeen. Blogia ei voi scrollata nuolinäppäimillä. Joskus harmittaa hiiren orjana roikkuminen, varsinkin jos on monta postausta jonossa.

  Toisekseen se ensimmäinen vika; linkit ei edelleenkään aukea uuteen ikkunaan. Tämä on pidemmän päälle todella ärsyttävä piirre, ellei suorastaan vika.

 2. Vesa, kiitos palautteesta!

  Nuolinäppäimien toimivuudesta on toinenkin lukija antanut palautetta. Aucorin väki selvittelee asiaa, mutta ennen joulua ei ikävä kyllä tule tapahtumaan vielä mitään. Ilman muuta haluamme korjata asian niin, että nuolinäppäimet pelittävät.

  Mitä tulee linkkien aukeamiseen uusiin ikkunoihin, niin siitä on kaksi koulukuntaa.

  Itsekin pidän uusista ikkunoista, mutta kaikki eivät: http://www.smashingmagazine.com/2008/07/01/should-links-open-in-new-windows/

  Toisaalta uusien ikkunoiden avaaminen onnistuu kätevästi pienellä lisävaivalla, joten olen itse ryhtynyt käyttämään Macin komentoa Ctrl+klikkaus.

Kerro oma kantasi

Tässä blogissa saa kommentoida omalla nimellä tai minun tunnistamallani nimimerkillä. Vaadin myös kunnollisen meiliosoitteen. Minua ja mielipiteitäni saa ilman muuta kritisoida. Muistathan silti hyvät tavat. Karsin jo etukäteen kaikki alatyyliset kommentit, mainokset sekä tietenkin laittomat sisällöt. Mitä perustellummin asiasi esität, sitä varmemmin se tulee huomioiduksi.