Kirjaprojekti ja viikon bloggaustauko

Katleena Kortesuo

5 kommenttia

  1. Onnea ja jaksamista (jälkimmäistä kai kaivataan enemmän) kirjaprojektiin! Vappuna voi sitten unohtaa velvoitteet, kietoa serpentiinit kaulaansa ja nauttia kuplajuomasta 🙂

  2. Kiitokset tsemppauksesta!Kirjoitin maanantaina 11 sivua, ja saman verran on tavoitteena keskiviikolle tai torstaille. Sitten homma olisikin valmis.Vappu on tänä vuonna minulle työn juhla enemmän kuin koskaan ennen.

  3. Parrakas siis pohti, voiko kirjoitusurakka valmistua tässä tahdissa, koska yleensä valmista tekstiä haluaa vielä pureskella uudelleen. Hän kuitenkin arvaili, että todennäköisesti pääsen muuttamaan pitsakestieni aiheen vedon häviämisestä julkaisujuhliksi.Onneksi käsikirjoitus on nyt valmis, mutta kyseessä on vasta ensimmäinen versio. Tämän jälkeen kustantaja esittää siihen muutosehdotuksensa, ja myös oma lukijaraatini on parhaillaan kahlaamassa kirjaa läpi. Toivottavasti tulevat muutokset ovat kevyitä toteuttaa.Kukkaroni säästyi onneksi pitsakestien aiheuttamalta lovelta, mutta lupaan lyödä saman vedon jatkossakin. Olin nimennyt tämän kirjahankkeen blogini tunnisteisiin nimellä ”Kirjaprojekti I”, koska toinenkin hanke on tulossa vielä tämän vuoden puolella.Kun se alkaa ja kustantaja varmistuu, seuraan sitä samalla tavalla blogissani.

Kerro oma kantasi

Tässä blogissa saa kommentoida omalla nimellä tai minun tunnistamallani nimimerkillä. Vaadin myös kunnollisen meiliosoitteen. Minua ja mielipiteitäni saa ilman muuta kritisoida. Muistathan silti hyvät tavat. Karsin jo etukäteen kaikki alatyyliset kommentit, mainokset sekä tietenkin laittomat sisällöt. Mitä perustellummin asiasi esität, sitä varmemmin se tulee huomioiduksi.