Kirjan käsikirjoitus valmistui ajallaan

Katleena Kortesuo

Huh! Kirjan käsikirjoitukseen tuli 101 sivua, ja se lähti kustantajalle vappuaattona klo 14.36.


Kuvasta näkee, kuinka aikatauluni petti täysin ja viimeisellä viikolla kirjoitin yötä päivää. Harmittaa vieläkin, että jäin paitsi toisesta välipalkinnosta, Kirsti Doukasin upeasta korusta.

Tavoiteaikataulusta oli kuitenkin hyötyä. Jos sitä ei olisi ollut, olisin aloittanut kirjoitustyön vasta huhtikuun toisella viikolla, ja sitten tehtävä olisi ollut mahdoton.

Lisäksi minulla oli kaksi muutakin motivaattoria:
– Olin lyönyt pitsavedon lukijoitteni kanssa.
– Olin sopinut kustantajan kanssa bonuksesta, jos käsikirjoitus valmistuu ajoissa.

Nyt joitakuita jo kiinnostanee, mitä ihmeen kirjaa olen kirjoittamassa. Tulossa on siis verkko- ja sähköpostiviestintään liittyvä käsikirja, jonka Infor julkaisee syksyllä. Kirjan nimi ei vielä ole varmistunut, mutta ehdotin kustantajalle nimeä Tekstiä ruudulla. Otan mieluusti muitakin nimiehdotuksia vastaan.

6 kommenttia

  1. Onnea! Hieman tietysti harmittaa, että pitsa jää nyt saamatta, mutta ihan hyvä näin! 🙂

  2. ”Kuvasta näkee, kuinka aikatauluni petti täysin ja viimeisellä viikolla kirjoitin yötä päivää. Harmittaa vieläkin, että jäin paitsi toisesta välipalkinnosta, Kirsti Doukasin upeasta korusta.”Ehdotan, että ostat korun palkkioksi loistavasta loppukiristä.Nythän olet oman itsesi työnantaja, joten aiemmin palkkatyökaudella luotua palkitsemisjärjestelmää voit hyvällä omallatunnolla sopeuttaa vallitsevaan tilanteeseen, ilman että kukaan loukkaantuu……Kävisikä nimeksi ”@postia selkokielellä”??Taitaa olla tekijänoikeusongelma elokuva-alalta, jos laittaa ”Sinulle on postia”

  3. Lämpimät onnittelut! Ruoskiminen kannatti ja saavutit tavoitteesi. Suorituksesi olkoon esimerkkinä meille muillekin joilla projektit tuppaavat hiipumaan.

  4. Aku, Kyösti ja Parrakas, lämpimät kiitokset onnitteluista!Parrakas, en ikävä kyllä voi millään ostaa korua. Välipalkinnot menettäisivät kannustavuutensa, jos tietäisin saavani ne joka tapauksessa. Pistän tosin koruni seuraavan kirjaprojektin palkintolistalle, niin voin saada sen oikeutetusti.Kiitos myös nimiehdotuksista! Kirja painottuu verkkokirjoittamiseen, joten sen nimi ei saisi viitata pelkkään sähköpostiin. Kun kustantajalta tulee nimiehdotuksia, voin laittaa niitä tänne näkyville – jos vaihtoehtoja on enemmän kuin yksi.

Kerro oma kantasi

Tässä blogissa saa kommentoida omalla nimellä tai minun tunnistamallani nimimerkillä. Vaadin myös kunnollisen meiliosoitteen. Minua ja mielipiteitäni saa ilman muuta kritisoida. Muistathan silti hyvät tavat. Karsin jo etukäteen kaikki alatyyliset kommentit, mainokset sekä tietenkin laittomat sisällöt. Mitä perustellummin asiasi esität, sitä varmemmin se tulee huomioiduksi.