Komeat varusteet eivät vaikuta minuun mitenkään

Katleena Kortesuo

Nykyajan motoristeilla on samantapaiset varusteet kuin keskiajan ritareilla.

Panssaroidut asut suurentavat massaa ja kasvattavat uskottavuutta. Kummallakin on kypärät, joista ei näy silmiä ja joissa on usein erilaisia tunnuksia ja merkkejä. Alla on oman aikakautensa nopeimmat kulkupelit: moottoripyörät ovat nykyajan hevosia, joita vertaillaan, joilla kilpaillaan ja joista tarjotaan parhaimmillaan isoja summia.

Sekä ritarit että motoristit ovat tietyllä tapaa oman tiensä kulkijoita. Ritareille ei kannattanut käydä soittamaan suutaan, ja nykyään erityisesti moottoripyöräjengeillä on vaarallinen maine.

Täytyy myöntää, että olkapanssarit näyttävät ihan hyviltä miesten yllä. Kypärät ja saappaat tuovat lisäpituutta. Haarniskat ja motoristien vaatteet antavat ymmärtää, että niiden käyttäjä on valmis toimimaan.

Koko asussa on jollain tapaa kiehtova vaaran tuntu… Siitä tulee tunne kuin-

Äh. Kröh.

Puhutaanko mieluummin kieliopista?

Kerro oma kantasi

Tässä blogissa saa kommentoida omalla nimellä tai minun tunnistamallani nimimerkillä. Vaadin myös kunnollisen meiliosoitteen. Minua ja mielipiteitäni saa ilman muuta kritisoida. Muistathan silti hyvät tavat. Karsin jo etukäteen kaikki alatyyliset kommentit, mainokset sekä tietenkin laittomat sisällöt. Mitä perustellummin asiasi esität, sitä varmemmin se tulee huomioiduksi.