Kuinka kolmevuotias nukutetaan päiväunille

Katleena Kortesuo

MÄ EN TAHDO NUKKUA! enenenenen! EN! ennnnnn… nnnnn… nnnn… Vaali se hoiteli pelhosia, hiiala-hiiala-hei! Vaali se hoiteli pelhosia, hiiala-hiiala-hei! *hetki miettimistä*

MÄ EN TAHDO NUKKUA! MUA EI VÄSYTÄ! Mä olen NIIIIN pilteä! *hetki miettimistä*

Bum-shägälägä, bum-shägälägä, bum-shägälägä! Autolla ajetaan valo-valovasti, ettei kaatuisi kallis lasti, suolaa tietä ja suolaa tietä… Äiti me nähtiin kaupungilla bussi! Joko saa nousta? Mua ei väsytä. Bum-shägälägä, bum-shägälägäääää… bummmm… bummmmm… *nukkuvan lapsen tuhinaa*

Kerro oma kantasi

Tässä blogissa saa kommentoida omalla nimellä tai minun tunnistamallani nimimerkillä. Vaadin myös kunnollisen meiliosoitteen. Minua ja mielipiteitäni saa ilman muuta kritisoida. Muistathan silti hyvät tavat. Karsin jo etukäteen kaikki alatyyliset kommentit, mainokset sekä tietenkin laittomat sisällöt. Mitä perustellummin asiasi esität, sitä varmemmin se tulee huomioiduksi.