Kukkuu Capgemini!

Katleena Kortesuo

Jo parin viikon ajan EOT-blogiin on tullut tukuittain väkeä Capgeminin intrasta. Capgeminin väki on viihtynyt sivuillani pisimmillään lähes tunnin.

Kertokaas nyt, mitä siellä intrassa puhutaan. Onko siellä blogini luonnehdintana "Vähämielistä ja epäselvää vuodatusta" vai "valaistunutta ja oikeamielistä viisautta"?

Vai haluaisiko joku ostaa koulutuksen? No ei sitte.

2 kommenttia

 1. Hei Katleena,

  Kirjoitin intraamme viime viikolla tietoturva-aiheisen artikkelin, jonka tarkoituksena oli herättää ajatuksia etätyön tietoturvariskeistä kertomalla esimerkkejä tosisattumuksista.

  Viittasin artikkelissani muun muassa kahteen blogipostaukseesi: ”Näin se VR vuotaa” sekä ”Laadukasta rekrytointia ja luottamuksellisia keskusteluita”. Blogitekstisi olivat erinomaisia esimerkkejä etätyön riskeistä. Harva etätyöntekijä tulee ajatelleeksi, että julkisella paikalla käsitellyt tiedot saattaisivat paljastua vierustoverin lisäksi myös laajemmalle joukolle sosiaalisen median myötä. Blogisi siis tarjosi ehdottomasti valaistunutta ja oikeamielistä viisautta.

  Ilmeisesti väkemme on löytänyt blogistasi myös muitakin hyviä juttuja, kuin nuo pari linkattua postausta, jos ovat viettäneet noinkin paljon aikaa sen parissa. 🙂

  Kiitokset vielä mielenkiintoisesta blogista ja ajatuksia herättävistä postauksista!

  Ystävällisin terveisin,
  Anna Torvinen
  Capgemini

  1. Jee Anna, kiitos nopeasta vastauksesta! Kiva kuulla, että blogistani on ollut iloa.
   Yrityksen pahin tietoturvariski on tosiaan varomaton etätyöntekijä – eivät rikolliset tahojen tekemät tietomurrot. Tässä asiassa paras varokeino on juuri se, että asiaa pidetään yrityksissä tapetilla.
   Tuo "Laadukasta rekrytointia ja luottamuksellisia keskusteluita" -postaus on muuten herättänyt niin paljon mielenkiintoa, että kerran minulle itselleni on suositeltu sitä taustalukemiseksi. 😀

Kerro oma kantasi

Tässä blogissa saa kommentoida omalla nimellä tai minun tunnistamallani nimimerkillä. Vaadin myös kunnollisen meiliosoitteen. Minua ja mielipiteitäni saa ilman muuta kritisoida. Muistathan silti hyvät tavat. Karsin jo etukäteen kaikki alatyyliset kommentit, mainokset sekä tietenkin laittomat sisällöt. Mitä perustellummin asiasi esität, sitä varmemmin se tulee huomioiduksi.