Kun toimit näin, olet hyvä ihminen

Katleena Kortesuo

Hampaat pitää harjata vähintään kahdesti päivässä. Kasvohoidossa täytyy käydä ainakin kerran kuussa. Myös kampaaja pitää varata kuukausittain, ja manikyyri on hyvä tehdä 2-3 kuukauden välein.

Lisäksi jalkahoitoa suositellaan puolivuosittain, hierontaa joka toinen kuukausi ja pilatesta viikoittain.

Kotona keittiö siivotaan päivittäin ja imuroidaan viikoittain. Kylppäri pestään kerran viikossa, ja kaapit siivotaan kahdesti vuodessa. Lattia on hyvä pestä kahdesti kuussa, ja matot viedään ulos samaan tahtiin.

Ahkerimmat pyyhkivät myös seinät ja katon.

Vaatevarasto pitää käydä läpi aina kauden vaihtuessa eli neljästi vuodessa. Tarkista myös lasten vaatekaappi. Samalla voit huoltaa vuodevaatteet, tuulettaa joulu- ja pääsiäistekstiilit ja tarkistaa talviurheiluvälineiden kunnon.

Lasku- ja kuittikansio perataan kerran vuodessa, ja samalla on hyvä tehdä veroilmoitus. Kilpailuta myös vakuutusyhtiösi, energiayhtiösi, teleoperaattorisi ja maksulliset tv-kanavasi vuosittain.

Sinulla pitää olla tammikuussa tipaton, helmikuussa kukkasipulien istutussessiot, maaliskuussa laihdutus- ja kuntokuuri rantakuntoon pääsemiseksi, huhtikuussa kevätsisustusviikot, toukokuussa kesänsuunnitteluistunnot, kesäkuussa paasto ja grillikauden avajaiset, heinäkuussa loma, elokuussa kulttuuriviikot ja uuden harrastuksen aloittaminen, syyskuussa säilöntä ja syyssiivous, lokakuussa energiapuhdistuskausi ja uuden harrastuksen lopettaminen, marraskuussa etelänmatka ja joulukuussa juhlavalmistelut. Välipäivinä keskitytään olennaiseen.

Auta armias, jos unohdat pestä meikit ennen nukkumaanmenoa.

5 kommenttia

Kerro oma kantasi

Tässä blogissa saa kommentoida omalla nimellä tai minun tunnistamallani nimimerkillä. Vaadin myös kunnollisen meiliosoitteen. Minua ja mielipiteitäni saa ilman muuta kritisoida. Muistathan silti hyvät tavat. Karsin jo etukäteen kaikki alatyyliset kommentit, mainokset sekä tietenkin laittomat sisällöt. Mitä perustellummin asiasi esität, sitä varmemmin se tulee huomioiduksi.