Kuva-arvoitus: mikä oppilaitos?

Katleena Kortesuo

Mistä oppilaitoksesta tämä atk-luokka on?

Mutta hups, ei se ollutkaan köyhä koulu. Sehän olikin eräs maamme suurista ministeriöistä. Olen tuossa atk-luokassa vetänyt kolme koulutusta, ja tila on yhtä kamala joka kerralla.

Onneksi osallistujat ovat olleet joka ryhmässä positiivisia ja aktiivisia keskustelijoita, joten heidän ansiostaan kestää atk-luokkaakin.

5 kommenttia

  1. Siistiä, Kirjasi lukeneena, noissa kuvissa on aika monta ikävästi väärällään olevaa juttua. 🙂

  2. Janne, olet täysin oikeassa. Perinteiset atk-luokat ovat kouluttajan pahimpia vihollisia.Onneksi kyseinen ministeriö käyttää usein myös Inforin atk-luokkaa. Jos Inforin luokka on varattu, joudumme tyytymään tähän ministeriön omaan tilaan, jota voisi luonnehtia varattoman ammattikoulun atk-luokan sekä murrosikäisen teinin huoneen yhdistelmäksi.

  3. Moi, löysin aivan sattumalta blogisi juuri sopivasti Helsinki-Turku-junassa jotakuinkin Kirkkonummen kohdalla klo 23.40 ja tämähän sopii tähän tilanteeseen aivan kerrassaan mainiosti! Hauskaa. Täytyypä ottaa tarkemman seurannan alaiseksi.

  4. Eiliseen palatakseni: tänään en istukaan junassa vaan taksissa. Rata on poikki Humppilan ja Turun välillä, koska kiskoille on kaatunut jokin työkone. Niinpä VR maksoi taksini Turkuun. 🙂

Kerro oma kantasi

Tässä blogissa saa kommentoida omalla nimellä tai minun tunnistamallani nimimerkillä. Vaadin myös kunnollisen meiliosoitteen. Minua ja mielipiteitäni saa ilman muuta kritisoida. Muistathan silti hyvät tavat. Karsin jo etukäteen kaikki alatyyliset kommentit, mainokset sekä tietenkin laittomat sisällöt. Mitä perustellummin asiasi esität, sitä varmemmin se tulee huomioiduksi.