Lahjoita rahaa Unicefille – nopeimmat saavat kirjan

Katleena Kortesuo

Marko Teräs ehdotti uuden kirjani tiimoilta hyväntekeväisyysarpajaisia. Koska arpajaisista pitää maksaa verot ja luvat, päädyin Unicefin kanssa mieluummin nopeuskilpailuun.

20 ensimmäistä rahanlahjoittajaa saa uuden kirjani heti, kun se ilmestyy. Lahjoitussumma on 35 euroa. Jonon ohi pääsee vain Marko, jolle olen jo luvannut kirjan vastineeksi lahjoituksesta ja saamastani hyvästä rahankeruuideasta.

Kirjani nimi on Avaa tästä – kouluttajan käsikirja, ja se on suunnattu kaikille oman toimensa ohella kouluttaville: esimiehille, asiantuntijoille ja perehdyttäjille. Kirjan hinta tulee pyörimään 40-50 euron hujakoilla.

Tuohon oikealle on ilmestynyt Unicefin Lipas-linkki, jota klikkaamalla saatat saada kirjan, jos olet nopea. Toimi pian!

HUOM: merkitse Lippaan ”Terveiset”-kenttään meiliosoitteesi, niin tavoitamme voittajat varmimmin.

Aion jättää linkin toimintaan myöhempiäkin kirjakilpailuja varten, ja toivon, että lukijani muistavat Unicefia aina silloin tällöin. Laitoin itse pohjalle pesämunan, ettei laskuri näytä noloa nollaa.

Edit klo 16.05: Kirjat lahjoittaa kustantajani Infor, jolle esitän isot kiitokset.

7 kommenttia

  1. Lahgoitin vahingossa kahdesti tuon 35€, sillä Unicefin palvelu ilmoitti kahdesti "Maksutapahtuma peruutettu" ja aloitin uudestaan alusta. Tarkoitukseni ei ollut rohmuta kirjoja, mutta mielelläni arvon tuon toisen kappaleen omassa blogissani eteenpäin.

  2. Reetta, lämmin kiitos lahjoituksesta! Sitä ei vielä näkynyt tilastoissa, joten odotellaan pari päivää. Jos mitään ei näy, niin tarkistathan tilisi, lähtikö sieltä rahaa ollenkaan.Jos molemmat summat tulevat perille, niin saat ilman muuta kaksi kirjaa. 🙂

  3. Reetta, rahoja ei vielä näy sinun nimelläsi. Kurkkaatko, onko tililtäsi lähtenyt rahaa liikkeelle? Jos ne ovat lähteneet, niin sitten olen yhteyksissä Unicefiin ja pyydän heitä selvittämään, missä rahat ovat.Onpas hyvä alku keräykselle. 🙂

  4. Keräysidea on hieno, vaikka mulle kävi samalla tavalla kuin Reetalle. Palvelu viestitti ruudulla "Maksutapahtuma peruutettu". Raha kyllä lähti tililtä Unicefille. Toivottavasti tekniikka kuitenkin pelaa 🙂

  5. Ääh miten kurjaa! Pistin juuri sähköpostia Unicefille, ja he saavat selvittää, minne rahat katoavat. Nyt tietenkin kiinnostaa, onko muidenkin lahjoitus kuin Reetan ja Tiinan kadonneet.Kirjoitan asiasta uuden postauksen, kun Lipas on taas kunnossa.

Kerro oma kantasi

Tässä blogissa saa kommentoida omalla nimellä tai minun tunnistamallani nimimerkillä. Vaadin myös kunnollisen meiliosoitteen. Minua ja mielipiteitäni saa ilman muuta kritisoida. Muistathan silti hyvät tavat. Karsin jo etukäteen kaikki alatyyliset kommentit, mainokset sekä tietenkin laittomat sisällöt. Mitä perustellummin asiasi esität, sitä varmemmin se tulee huomioiduksi.