Olemme perheen kanssa omatoimimatkalla Lanzarotella kolme viikkoa. (Tämän uskaltaa sanoa julkisesti, koska kotona asustavat koira ja koiranvahdit.)

EOT-blogi on siis tavallista hiljaisempi 17.1. asti. Lupaan kyllä kirjoittaa välillä kuulumisia, jos ajankohtaisia teemoja nousee esille. Twitterissä ja Instagramissa jaan tiheämmin omituisia huomioita.

Insta-tilini ei muuten ole mikään kauniiden ruoka- ja matkailukuvien jakokanava. Sen sijaan materiaalini koostuu rumista kuvista, joissa on jokin viestintään liittyvä tai mukahuvittava näkökulma.

* * *

PS. Vinkki omatoimimatkailijoille: kannattaa aina varata lennot ja hotellit samalle päivälle. Ei siis esimerkiksi niin, että saavut Lanzarotelle 26. päivä, mutta hotelli on varattuna 29. päivä alkaen.

4 kommenttia

    1. Kiitos Aino kun huomasit! Korjasin sen jo tekstiin. 🙂

      (Arvaa sapettaako, kun katleena-tunnuksen on vienyt joku tyyppi, joka ei ole julkaissut kuin kolme kuvaa ja lopettanut siihen.)

Kerro oma kantasi Kommentointiohjeet?

Tässä blogissa saa kommentoida omalla nimellä tai minun tunnistamallani nimimerkillä. Vaadin myös kunnollisen meiliosoitteen. Minua ja mielipiteitäni saa ilman muuta kritisoida. Muistathan silti hyvät tavat. Karsin jo etukäteen kaikki alatyyliset kommentit, mainokset sekä tietenkin laittomat sisällöt. Mitä perustellummin asiasi esität, sitä varmemmin se tulee huomioiduksi.