Kansalaiset. Maailmankansalaiset. Olen löytänyt salaliittojuonen, joka uhkaa koko maailmaa. Tai ainakin Lanzaroten ja Fuerteventuran välistä laivayhteyttä.

Lanzarote FTV

Täällä Lanzarotella huomasin, että naapurisaaren Fuerteventuran nimi lyhennetään FTV. Sama lyhennehän tarkoittaa myös Fuengirolan televisiota.

Ja Fuengirola on Fuerteventuran kilpailija lomakohteena! Aikooko Fuengirola tuhota Fuerteventuran?

Ei tarvinnut kauaa etsiä, kun jo löysin todisteita salaliitosta:

Yleensähän FTW tarkoittaa ’for the win’, joten FTV tarkoittaa ”for the vin”. Lyhenteellä siis viitataan toimintanäyttelijä Vin Dieseliin.

Ja laivojen koneet käyvät dieselillä!

Ja Vin Diesel on tehnyt elokuvan nimeltä Kaappaus merellä! (Tai siis olisi tehnyt, ellei Steven Seagal olisi ehtinyt ensin, mutta se on pelkkä nyanssi.)

Ja Fuerteventuran ja Fuengirolan yhteiset alkukirjaimet ”fue” ovat espanjaa ja tarkoittavat ’oli’. Siis imperfekti, mennyt aika! Se viittaa johonkin kohtalokkaaseen, aivan kuin olisimme jo menehtyneet!

Ja jos katsoo anagrammin sanoista Fuengirola salaliitto, saa tulokseksi astrologiaan file tuli! Sehän paljastaa suoraan, että astrologiaa on tässä salaliitossa tarvittu. Ja fileitä saatiin aikaiseksi! Ilmeisesti matkustajista!

Uskallammeko nyt mennä laivalla Fuerteventuralle? Onko siellä odottamassa uhka?

Ja mistä saa foliobikineitä?

2 kommenttia

Kerro oma kantasi Kommentointiohjeet?

Tässä blogissa saa kommentoida omalla nimellä tai minun tunnistamallani nimimerkillä. Vaadin myös kunnollisen meiliosoitteen. Minua ja mielipiteitäni saa ilman muuta kritisoida. Muistathan silti hyvät tavat. Karsin jo etukäteen kaikki alatyyliset kommentit, mainokset sekä tietenkin laittomat sisällöt. Mitä perustellummin asiasi esität, sitä varmemmin se tulee huomioiduksi.