Lapsuuteni piirroshahmo

Katleena Kortesuo

Facebookissa kiertää tällainen statuspäivitys:

"Vaihda profiilikuvasi 18. -21.11. välisenä aikana lapsuuden suosikki(sarjakuva)hahmoosi ja kannusta muita tekemään samoin. Tarkoituksena on korvata naamakuvat lapsuusmuistoilla sunnuntaihin asti."

Ensin ajattelin, että mikään lapsuuteni hahmoista ei ollut kovin erityinen. Sitten tajusin: Evil-Lyn! Kaikkein elävin ja vetävin oli Masters of the Universe -hahmojen pahisnainen, Skeletorin kätyri. Sen sijaan se kiltti nainen, Teela, oli väritön, pelkkä He-Manin statisti.

Evil-Lyn oli voimakkaampi ja mieleenpainuvampi. En ajatellut niinkään eroa hyvän ja pahan välillä, vaan kriteerinä oli naisen asema. Evil-Lyn oli itsenäisempi hahmo kuin Teela.

Jos siis vaihtaisin Facebookin profiilikuvani, se olisi Evil-Lyn. Ei pahuuden vuoksi, vaan itsenäisyyden vuoksi.

3 kommenttia

 1. Uuteen blogiin ja ilmeeseen!
  Taalla nayttaa pro…
  Ja miten sisaankirjautuminen on helppoa Twitterin tunnuksella, viestiketjua voi seurata…
  Kaikkea hyvaa jatkossakin ja mukavaa viikonloppua!

 2. Tämä sivu keskittyy selvästi enemmän henkilöbrändäämiseen kuin aikaisempi.

  Värimaailma on mukava.

  Oletko varma että haluat käyttäjän selaavan artikkeleita kk/vuosi kategorioissa? Voisit sisällyttää siihen esim. luetuimpia artikkeleitasi.

  Mihin katosivat avunpyynnöt/haasteet?

  Teemu

 3. Tämä on aiempaa paljon hitaampi kun surffaa mobiililaitteella. Tyylikäs, toki.

Kerro oma kantasi

Tässä blogissa saa kommentoida omalla nimellä tai minun tunnistamallani nimimerkillä. Vaadin myös kunnollisen meiliosoitteen. Minua ja mielipiteitäni saa ilman muuta kritisoida. Muistathan silti hyvät tavat. Karsin jo etukäteen kaikki alatyyliset kommentit, mainokset sekä tietenkin laittomat sisällöt. Mitä perustellummin asiasi esität, sitä varmemmin se tulee huomioiduksi.