Mämmikinttu haluaa muuttaa Yhdysvaltoihin

Katleena Kortesuo

Kuten vakiolukijat tietävät, olen mämmikinttu. Usein olen myös mämmikoura, mutta tänään osoitin jälleen mämmikinttuuden merkkejä.
 
Tein oikein kunnollisen mahalaskun Ruoholahden kauppakeskuksen edessä. Trikoot repesivät, polvi aukesi, kassi ja saapikkaat ovat kurassa ja kädessä on asfaltti-ihottumaa.
 

Kuten kuvasta näkyy, katukivet ovat aika pahasti kohollaan. Jos asuisin Yhdysvalloissa, voisin nostaa syytteen ja saisin hienot korvaukset (siitäkin huolimatta että olen mämmikinttu).

Jos jollain on särkylääkettä, niin saa tuoda Ruoholahden Picniciin.

 

5 kommenttia

  1. Myös suomessa kiinteistön omistaja tai kaupunki on vastuussa, myös mämmikintuille, huonossa kunnossa olevasta kadusta. Eikun korvauksia hakemaan, korvaavat ainakin ne trikoot! (ehkä myös särkylääkkeet)Nimimerkillä: korvauksia kaupungilta tiessä olevaan reikään hajonneesta auton vanteesta.

  2. Niklas, täytyy ottaa selvää, saisinko uudet trikoot kauppakeskus Ruoholahdelta. Parasta on, että niiden irronneiden kivien vieressä oli kaatunut liikennemerkki, mutta en suinkaan kompastunut siihen vaan niihin pienempiin kiviin. :OJope, olet aarre. Nyt polvea ei enää särje, vaikka turvotus kyllä jäi. 🙂

Kerro oma kantasi

Tässä blogissa saa kommentoida omalla nimellä tai minun tunnistamallani nimimerkillä. Vaadin myös kunnollisen meiliosoitteen. Minua ja mielipiteitäni saa ilman muuta kritisoida. Muistathan silti hyvät tavat. Karsin jo etukäteen kaikki alatyyliset kommentit, mainokset sekä tietenkin laittomat sisällöt. Mitä perustellummin asiasi esität, sitä varmemmin se tulee huomioiduksi.