Mitä Matti Nykänen tekee karusellissa?

Katleena Kortesuo

Tiedän, eihän tässä ole tavuviivaa. Silti luin ensin, että kyse oli karusellista.
Lööpinlaatijan olisi ollut järkevämpää käyttää toista sanavalintaa, jolla vältettäisiin hassut mielleyhtymät.
Ehdotan karun tilalle ankeaa. Otsikkoon olisi kyllä mahtunut vielä yksi kirjain, eikä ketään olisi haitannut, jos Nykäsen naama olisi jäänyt alle.

6 kommenttia

  1. Minäkin veikkaan tietoista valintaa. Nokkelaa otsikointia on nähty muuallakin, mm. Hesarissa, jossa aikoinaan festariuutisen otsikkona oli osapuilleen ”Tuska parahti ensimmäistä kertaa Kaisaniemessä” tjsp. Siinä oli kyllä aamukahvi pärskähtää suusta.

  2. Kiitos kommenteista! Jos valinta oli tietoinen, niin sisällöllinen viittaus ei mun mielestä toiminut.Paskan turahdus sopii mainiosti metallifestareihin, mutta karuselli ei istu ihan niin hyvin Nykäseen.Saankohan muuten tuosta mielipiteestäni vihaista palautetta metallimusiikin faneilta?

  3. Juu. Saat.Paska ei siellä turahtele, ellei lokkeja lasketa, mutta se ei ole festarista kiinni.Sen sijaan Nykänen istuu varmaan ihan luontevasti karuselliinkin.Kerrankin tavuviivan puuttuminen oli sentään *oikein*!

  4. Eikös tässä karusellissa ole kyse juuri siitä, että Nykänen menee vankilaan, vapautuu, menee vankilaan, vapautuu, menee vankilaan….homma pyörii ihan niin kuin karusellissa.

  5. Pahus, karuselliviittaukselle löytyi Facebookin puolella selitys: sekä karu selli että karuselli ovat paikkoja, joissa on hepoa, ja perässä tulee vaaleanpunaisia elefantteja…

Kerro oma kantasi

Tässä blogissa saa kommentoida omalla nimellä tai minun tunnistamallani nimimerkillä. Vaadin myös kunnollisen meiliosoitteen. Minua ja mielipiteitäni saa ilman muuta kritisoida. Muistathan silti hyvät tavat. Karsin jo etukäteen kaikki alatyyliset kommentit, mainokset sekä tietenkin laittomat sisällöt. Mitä perustellummin asiasi esität, sitä varmemmin se tulee huomioiduksi.