Nyt kyllä liityn Mensaan

Katleena Kortesuo

Äitini oli pakannut mökkipeittoja vakuumipakkauksiin. Ihailin käteviä litteitä pakkauksia, mutta yksi asia piti varmistaa:

Minä: Miten sä saat näistä ilmat pois?
Äitini: Imurilla.
Minä *osoitan tarkkaavaisuuteni ja älykkyyteni*: Onko siinä joku imutoiminto?
Äitini *pyörittelee silmiään ja vastaa hitaasti*: Mietihän, miksi sitä sanotaan imuriksi…

Joskus en vain voi tajuta itseäni.

Pääsisiköhän tällä suorituksella Mensaan?

7 kommenttia

  1. Ei tuo niin harvinaista ole. Itsekin katsoin kerran lapsena vastaavan tuotteen tv-shop-mainosta, jossa imurilla imettiin ilmat pois pussista. Ja mietin, että niin niin, pitäisi vain olla imuri, joka tukee imemistä. Sitten muistin, että kyllähän ne melkein kaikki imurit taitavat imemisen osata ja puhalluskyky on harvinaisempi.

  2. Sinun pitää lopettaa tällaisten juttujen kertominen, meinasin tukehtua nauruuni. Ei sillä, etten itsekin viskoisi suustani kuulijakunnan (ja itseni) hämmentäviä sammakkopesueita. Mutta tämä sananvaihto äitisi kanssa on ehdottomasti dialogien eliittiä. 😀

  3. 😀 *Hihittelee itekseen*, Tämä pelasti päivän, kiitos! Pystyin helposti kuvittelemaan itseni tuohon neropatin rooliin. Liityn ehdottomasti tuohon könsään.. (könsikkääksi?)

  4. Jokaisella meistä on oma sisäinen blondinsa, joka pääsee aina aika ajoin valloilleen. Minä vielä reippaasti parikymppisenä mietin opastetaulujen kohdalla sitä 'Olet tässä' -pallukkaa tuijotellen, että mistä ihmeestä ne tietää aina, missä minä juuri sillä hetkellä olen…

Kerro oma kantasi

Tässä blogissa saa kommentoida omalla nimellä tai minun tunnistamallani nimimerkillä. Vaadin myös kunnollisen meiliosoitteen. Minua ja mielipiteitäni saa ilman muuta kritisoida. Muistathan silti hyvät tavat. Karsin jo etukäteen kaikki alatyyliset kommentit, mainokset sekä tietenkin laittomat sisällöt. Mitä perustellummin asiasi esität, sitä varmemmin se tulee huomioiduksi.