Onnea voittajille!

Katleena Kortesuo

Lämmin kiitos kaikille brändi-ideointiin osallistuneille! Osallistujia oli 19, ja olen nyt arponut* heistä kaksi onnellista voittajaa:

Juuso**
ja
Lassi Eronen

Lisäksi palkinnon voittaa sitkeästä jälkiosallistumisesta edelliseen kilpailuun:

Janne Kauppi

Onnelliset voittajat saavat siis valita haluamansa teoksen seuraavista:

Garr Reynoldsin Esityksen suunnittelu – zen ja pelkistämisen taito
Outi Lammin Vaikuta visuaalisesti – laadi selkeä esitys

Ilmoitelkaahan vaikka tämän postauksen kommenteissa, kumman opuksen haluatte, niin WSOYpro pistää ne postiin heti ensi viikolla.

*Arvontametodi oli varsin pätevä: Ensin poistin osallistujista yhden anonyymin kommentin, jonka jättäjästä ei valitettavasti ollut edes etunimeä tiedossa. Sitten poistin kahteen kertaan äänestäneiltä toisen osallistumisen. Tämän jälkeen aakkostin kaikki osallistuneet nimimerkit Excelissä:

Lopulta kävin hakemassa satunnaislukugeneraattorista kaksi satunnaislukua. Tsädäm: 6 ja 10!

**Ongelmana on, että Juuson profiili ei ole julkinen. Juuso, jätätkö tämän postauksen kommentteihin jonkun yhteystiedon, niin saan sinut kiinni? Muuten joku toinen Juuso voi yrittää meilata minulle ja tarjoutua kirjan uudeksi omistajaksi.

3 kommenttia

  1. Hei, voittajan on helppo hymyillä 🙂 Painiskelin pitkään valinnan kanssa, mutta päädyin Garr Reynoldsin "Zen ja pelkistämisen taito" -kirjaan.Osoitteeni on:Lassi EronenHelvintie 2 F 12b40500 JYVÄSKYLÄOletko muuten huomannut, että molempien kirjojen kannessa on pino sileitä kiviä?

  2. 5 vuoden päästä kirjoitettavissa vastaavissa kirjoissa varmaan neuvotaan välttämään kuvia, joissa on sileitä kiviä 🙂

  3. Kiitos nopeasta reagoinnista! Toimitin jo teidän molempien osoitteet ja kirjavalinnat WSOYprolle.Tässä on vielä kustannustoimittajani Annukka Ollitervon meilikommentti kansikuviin:"Tuo kivijuttu on muuten ihan tarkoituksella tehty. Reynoldsin kirja tuli meille käännökseen, ja Outi kirjoitti omansa sen innoittamana 'jatko-osaksi'. Kanteen valittiin sama kivi-idea, koska se helpottaa myös kirjojen myymistä yhdessä."Tämä onkin kiinnostava huomio. Kansikuvien samanlaisuus on kustantajalta tietoinen valinta, mutta vaikuttaako se kuitenkin ulkopuolisen silmissä tahattomalta lipsahdukselta?Itse pidin kuvia tarkoituksellisena pakettina, mutta mä olenkin ehkä liian sisällä WSOYpron kansimaailmassa.

Kerro oma kantasi

Tässä blogissa saa kommentoida omalla nimellä tai minun tunnistamallani nimimerkillä. Vaadin myös kunnollisen meiliosoitteen. Minua ja mielipiteitäni saa ilman muuta kritisoida. Muistathan silti hyvät tavat. Karsin jo etukäteen kaikki alatyyliset kommentit, mainokset sekä tietenkin laittomat sisällöt. Mitä perustellummin asiasi esität, sitä varmemmin se tulee huomioiduksi.