Eilen kirjamessuilla olin yksi viidestä tietokirjailijasta, jotka saivat tämän vuoden Tietokirjailijapalkinnon. Tunnustuksen myöntää Suomen Tietokirjailijat, ja palkkiosumma tulee Kopiostolta. Kiitokset molemmille tahoille!

Olin palkinnosta äärimmäisen otettu ja onnellinen. Minullehan kirjoittaminen ja tietokirjailijuus ovat oleellinen osa identiteettiä, joten palkinto meni hyvällä tavalla ihon alle. Kun palkinnot oli jaettu, haahuilin ympäri kirjamessuja hölmistynyt hymy huulillani ja yritin halata ventovieraita.

Suurimmat kiitokset tästä palkinnosta kuuluvat tietenkin muille kuin minulle. Kanssani on ollut tekemässä kirjoja upeat kustantajat, mahtavat kirjoittajakollegat ja ennen kaikkea ihanat kustannustoimittajat. Ilman heitä yli 30 kirjaa ei olisi ollut mahdollista.

2 kommenttia

  1. Onneksi olkoon Katleena. Isännöitsijänä olen tutustunut mm. teokseesi Katastrofin ainekset – Opas taloyhtiön remonttiviestintään. Teet arvokasta työtä, kiitos. Tommy Jansson https://vastuuisannointi.fi

Kerro oma kantasi Kommentointiohjeet?

Tässä blogissa saa kommentoida omalla nimellä tai minun tunnistamallani nimimerkillä. Vaadin myös kunnollisen meiliosoitteen. Minua ja mielipiteitäni saa ilman muuta kritisoida. Muistathan silti hyvät tavat. Karsin jo etukäteen kaikki alatyyliset kommentit, mainokset sekä tietenkin laittomat sisällöt. Mitä perustellummin asiasi esität, sitä varmemmin se tulee huomioiduksi.