Oooo, Kultasulka!

Katleena Kortesuo

Ou jea, wohoo, jippii ja kaikki muut ilonhuudahdukset!

Blogimarkkinointi-kirjamme sai tänään Kultasulka-palkinnon. Kultasulkahan on Markkinointiviestinnän toimistojen liiton kilpailu, joka on järjestetty vuodesta 1978.

Taannoin 1990-luvun lopulla – siis lukiossa ja opintojen alussa – muistan miettineeni mainosalalle lähtemistä. Olin nähnyt jossain lehtiartikkelissa Kultasulka-julkistuksen ja kuvan kunniakirjasta. Tuolloin Kultasulka-nimi jäi mieleeni. Olisipa hienoa jos tuon joskus voittaisi!

Nyt on yksi nuoruuden haave saavutettu. Tuntuu aika mahtavalta ja epäuskoiseltakin.

Tuomaristo totesi opuksestamme seuraavaa:

Katleena Kortesuon ja Jarkko Kurvisen Blogimarkkinointi on tuomariston mielestä taitavasti kirjoitettu ja toimitettu. Se on selkeä ja tiivis teos, jolla on erinomainen uutuusarvo. Blogimarkkinoinnissa on uskallettu rohkeasti irrottautua kirjamaisesta pönötyksestä. Kevytkantisena teoksena sitä on helppo kantaa mukanaan. Totesipa joku tuomaristosta, että teos on formaatiltaan ihana.

Teos tuo konkreettisesti esille, miten blogimarkkinoinnilla voidaan saavuttaa maineen lisäksi mammonaa. Tuomariston mielestä kirja tavoittaa laajan kohderyhmän aiheen parissa aloittelevista aina kokeneempiin bloggaajiin asti.

Uutista on hehkutettu monessa paikassa, ja minä olen tietenkin kantanut korteni kekoon Twitterin ja Facebookin puolella.

Marmai välitti tiedotteen julkisuuteen tänään iltapäivällä.

Retoriikan kesäkoulu muistuttaa, että Blogimarkkinointi-kirjan saa käteensä jokainen osallistuja.

Ou jea, wohoo, jippii!

7 kommenttia

    1. Se on kyllä eka kerta, kun bisneskirjaa luonnehditaan ”ihanaksi”. 😀

  1. Mahtavaa! Onneksi olkoon! Näin ne haaveetkin vaan toteutuu.

  2. Kiitokset Silja ja Hanna! Olen vieläkin ihmetyksissäni hienosta kunniakirjasta, joka on nyt keittiömme sivutasolla. 🙂

    1. Kiitokset! Aivan mahtavaa huomata, että te vakilukijat olette mukana iloitsemassa.

Kerro oma kantasi

Tässä blogissa saa kommentoida omalla nimellä tai minun tunnistamallani nimimerkillä. Vaadin myös kunnollisen meiliosoitteen. Minua ja mielipiteitäni saa ilman muuta kritisoida. Muistathan silti hyvät tavat. Karsin jo etukäteen kaikki alatyyliset kommentit, mainokset sekä tietenkin laittomat sisällöt. Mitä perustellummin asiasi esität, sitä varmemmin se tulee huomioiduksi.