Osallistu Twitterissä veikkaukseen ja voita brändikirja!

Katleena Kortesuo

Uusin opukseni Tee itsestäsi brändi – asiantuntijaviestintä livenä ja verkossa tuli eilen painosta. Jeah! Homma on viivästynyt hieman henkilöstömuutosten ja lomien vuoksi, mutta onneksi saimme sen nyt ulos.

Olen parina päivänä pitänyt Twitterissä tulosvetoja siitä, kuinka paljon VR:n junat ovat myöhässä. Löydät kisan Twitteristä hashtagillä #VRVeikkaus. Juuri parhaillaan on menossa uusi peli, ja voittaja saa uuden kirjani. Peli sulkeutuu klo 7.10, joten toimi nopeasti. Iltapäivällä on luvassa uusi tulosveto, kun palaan Keravalta Hämeenlinnaan.

Tähän mennessä kirjan ovat voittaneet Anna Availa ja Aarne Ekström. Onnea voittajille! Lähetän opuksen heti, kun saan niitä käsiini.

2 kommenttia

  1. Aivan asian vierestä mutta ihana. Kokeilepa tehdä Helmet-haku ”Tee itsestäsi brändi”

Kerro oma kantasi

Tässä blogissa saa kommentoida omalla nimellä tai minun tunnistamallani nimimerkillä. Vaadin myös kunnollisen meiliosoitteen. Minua ja mielipiteitäni saa ilman muuta kritisoida. Muistathan silti hyvät tavat. Karsin jo etukäteen kaikki alatyyliset kommentit, mainokset sekä tietenkin laittomat sisällöt. Mitä perustellummin asiasi esität, sitä varmemmin se tulee huomioiduksi.