Perjantaipuuha: tee itse seksilelusi

Katleena Kortesuo

Eilisistä blogin kommenteista löysin hauskan tiedon: kun HelMet-tietokannasta etsii tulossa olevaa kirjaani "Tee itsestäsi brändi", sen tilalle järjestelmä ehdottaa kirjaa "Tee itse seksilelusi". Kaunis rinnastus!

En ole koskaan nähnyt kyseistä kilpailijateosta, mutta kyllähän näppärä perheenäiti osaa yhden seksilelun rakentaa. Ohessa ovat ohjeeni:

Tarvikkeet:
– talouskelmua
– kännykkä, jossa on värinähälytys
– kuminauha
– linssejä (valitse väri mieltymystesi mukaan)
– puukeppi

 

Levitä talouskelmua pöydälle mittojesi mukaan ja kaada päälle linssit. Aseta sopivaksi katkaistu tikku keskelle.

Rullaa kelmu kiinni sopivaksi pötkyläksi.

Kiinnitä kännykkä kumilangalla kiinni pötkylään. Odota, että joku soittaisi.

Jos olet sitä mieltä, että en osaa tehdä kirjaa seksileluista, osta siinä tapauksessa brändikirjani.

Minulle voit myös soittaa.

6 kommenttia

  1. Nyt ymmärrän miksi yrität pitää itsesi kiireisenä töiden parissa… Samasta syystä kuin minä yritän välttää väkevien ottamista muiden seurassa.

  2. Mä aion vaihtaa alaa: ”Seksilelutehdas Katleena Kortesuo Oy”. Lisäksi aion välittää käytettyjä tuotteita eteenpäin puoleen hintaan. Kysyntä on varmasti päätähuimaavaa.

  3. Ihan ei avaudu miten tämän omatekeleen pitäisi toimia. Videovastausta odotellaan, mutta sanallinen kuvauskin toki riittää. 🙂

    1. Vesa, en valitettavasti tiedä, kuinka se toimii. Kukaan ei soittanut. 🙁

  4. Veikkaampa että artikkelin otsikko saa aikaiseksi jonkinmoista kävijäpiikkiä. Ihan iloisesti tämä artikkeli näyttää jo leviävän sosiaalisessa mediassa. 🙂

    Seksi myy aina.

    Vesa: Parhaat lelut on sellaisia joiden toimintatavat voi jokainen kehittää päässään 😉

Kerro oma kantasi

Tässä blogissa saa kommentoida omalla nimellä tai minun tunnistamallani nimimerkillä. Vaadin myös kunnollisen meiliosoitteen. Minua ja mielipiteitäni saa ilman muuta kritisoida. Muistathan silti hyvät tavat. Karsin jo etukäteen kaikki alatyyliset kommentit, mainokset sekä tietenkin laittomat sisällöt. Mitä perustellummin asiasi esität, sitä varmemmin se tulee huomioiduksi.