Nykymaailmassa on iso ongelma. Ruokamme ja universaali atmosfäärimme värähtelee eri taajuudella kuin me itse. Niinpä olisi tärkeää kohottaa omaa ja ruoan värähtelytaajuutta valon tasolle, jolloin meistä tulisi viidennentoista pyhän chakran veroisia astraaliolentoja. (Kuten keijut ja yksisarviset, you know.)

Tähän ongelmaan ei ole ennen ollut ratkaisua – mutta nytpä on! Rakensin nimittäin aivan uudenlaisen värähtelytaajuusmittarin, laadukkaan Katleenometrin ™. Näitä on saatavilla nyt myös signeerauksen kanssa.

Katleenometrillä ™ testaat, onko ruokasi kyllin hyvää, vai onko siinä vaarallisen erilainen värähtelytaajuus kuin itselläsi.

Varahtelytaajuusmittarin materiaalina on munakenno. Upea uutuus! Ei tarvitse sähköä.

Käyttöohje

 1. Aseta mittari ruoka-annoksesi päälle.
 2. Paina edessä olevaa käynnistysnappia. (Sitä jossa lukee ”start”. Se on englantia ja tarkoittaa aloitusta.)
 3. Seuraa tarkkaan tummansinisen viisarin liikettä. Jos viisari pysyy vihreällä aluella, ruoallasi ja sinulla on sama turvallinen värähtelytaajuus. Jos viisari siirtyy punaiselle alueelle, testaamasi ruoka on vaarallista.
 4. Voit odottaa niin kauan kuin haluat, mutta jo viidentoista minuutin herkeämätön tarkastelu tuottaa tuloksia.

Annan Katleenometrille ™ täyden laatutakuun. Voit olla sataprosenttisen varma, että jos viisari liikahtaa, ruoassa on jotain vialla.

Tilaa omasi suoraan blogin kommenteissa. Hinta nyt ennakkotilaajille vain 235 euroa (+ alv + postikulut + käsittelykulut + toimistokulut + informaationsiirtokulut + maksunvälityskulut + astraalikulut).

Joulu lähestyy! Osta nyt läheisillesi upea lahja, joka kertoo, kuinka paljon heistä välität.

Älä anna ruokasi värähdellä väärin!

16 kommenttia

 1. Onko Katiluunametristä tarjolla muita värejä? Eihän valmistuksessa ole vahingoitettu eläinten astraalitasoja?

  Tärkein kysymys: saanko tuotteen ilmaiseksi, jos annan luvan käyttää nimeäni ylistävissä arvosteluissa?

  1. Apua, älä käytä Katleenometristä vääriä nimiä! Halpoja kopioita on liikkeellä, ja joku saattaa hyödyntää samantyyppistä nimeä.

   En valitettavasti voi luvata Katleenometriä ilmaiseksi, koska sen valmistuskustannukset ovat huikeat. Myös materiaali on kallista. Voin kyllä luvata yli kymmenen kappaleen kaveritilauksesta 15 prosentin alennuksen.

  1. Olen samaa mieltä kanssasi.

   Jostain syystä tuotteen myynti ei kuitenkaan ole lähtenyt sellaiseen nousukiitoon kuin mistä haaveilin. Pitäisiköhän satsata parempaan muotoiluun?

 2. Olen varma, että tuote on minulle ei ainoastaan hyödyllinen, vaan jopa välttämätön. Kysyn kuitenkin varmuuden vuoksi, että saahan sen huomiota herättämättä eri lähettäjänimellä?

  1. Ilman muuta huomaamaton tilaus on mahdollista. Kävisikö esimerkiksi valenimi Sumo Tivanto? En usko, että kukaan osaa yhdistää sinua tuohon pseudonyymiin.

   1. Sikäli kuin ymmärsin, niin sinun ehdotuksesi huomiota herättämättömyydeksi on käyttää sekä eri lähettäjä- että vastaanottajanimeä. Nerokas oivallus. Nyt uteliaan posteljoonin on mahdotonta selvittää, kuka on mahdollinen lähettäjää ja vastaanottaja.

 3. Nyt kuule Katleena haiskahtaa kovasti Plaki Aatilta, nimittäin muistan erittäin hyvin kun vuonna -71 mökillämme Käsämässä saimme käsiimme tyhjän munakennon ja teimme lähes vastaavanlaisen tuotteen ravintolaamme, jossa tarjoilimme kivellä paistettuja savi-lepänlehtipiiraita ja voikukkakärpässienikeittoa. Mulla on tietysti täysi tavaramerkkisuoja ja tuotesuoja tuolle nerokkaalle keksinnölle, kunhan pääsen ARkkeo Lookisissa kaivauksissani vuoteen -71. Niin että jos maksat mulle provikat huimasta myynnistä, niin voidaan sopia tämä asia ihan kaikella ystävyydellä.

  1. Hyvä TiiKin, pääsemme varmasti asiassa yhteisymmärrykseen. Näin meidän kesken, onko sinulle OK, jos maksan sinulle rojaltit? Hyvitän sinulle veronalaisista tuloista 10 % ja pimeistä 20 %. Toimitan lisäksi kaupan päälle viisi Katleenometriä kultaisin tekstein.

   Miltä kuulostaa?

   1. No niin, Katleena, alkaa kuulostaa ihan asialliselta. Voisiko Tyyne-tätini myös saada oman Katleenometrin kaupan päälle? Lähetän ”viulunsoittajani” hakemaan rojaltini vaikkapa joka kvartaalin lopussa, jos sopii.

Kerro oma kantasi Kommentointiohjeet?

Tässä blogissa saa kommentoida omalla nimellä tai minun tunnistamallani nimimerkillä. Vaadin myös kunnollisen meiliosoitteen. Minua ja mielipiteitäni saa ilman muuta kritisoida. Muistathan silti hyvät tavat. Karsin jo etukäteen kaikki alatyyliset kommentit, mainokset sekä tietenkin laittomat sisällöt. Mitä perustellummin asiasi esität, sitä varmemmin se tulee huomioiduksi.