Pihaltamme löytyi kaksi kuollutta

Katleena Kortesuo

Varoitus! Ei herkkänahkaisille lukijoille. Tapaus on poliisin tutkinnassa.

Tänään ulkona odotti kaamea näky. Löysin pihaltamme kaksi ruumista. Molemmat uhrit olivat rusentuneet jonkin ison alle. En tiedä, mitä oli tapahtunut.

Tutkin ruumiit. Ne olivat kuolleet. Peruuttamattomasti.

En pystynyt elvyttämään kumpaakaan kärpästä.

* * *

Ai, oliko tämä jotenkin harhaanjohtavaa otsikointia? Ei voi olla. Käyttäähän Iltasanomienkin kaltainen iso media samaa.

Avaruuskapseli taynna kuolleita

2 kommenttia

 1. Ei se ole tärkeää miten otsikko kertoo uutisista. Mutta se on tärkeää millaisen pelon otsikko saa synnytettyä pieneen lukijaan. Ja sitä kautta sivun klikkaukset kasvaa ja kirjoittaja saa mainetta ja mammonaa.

  Pitäisköhän omaan blogiin kirjoittaa juttu siitä, kuinka häkä tappoi kertalaakista ja uhri kopsahti kuolleena lattialle ja otsikoida tyyliin:

  ”Häkä tappoi varomattoman huoneeseentulijan”

  Niin tuo varomaton oli amppari, joka lenteli katonrajassa jossa pyörteili savua. Savukin tuli takasta, jonka piippu ei vetänyt kunnolla. Mutta kopsahdus oli komea ja amppari poisti ulos raittiiseen ilmaan. Ja siitä saakin seuraavan uutisen.

  Häkään kuollut heräsi henkiin raittiissa ilmassa.

  Iltiksen ja iltalehden otsikot ovat kyllä jo niin naurettavaa kirjoittamista, ettei niitä lukiessa tiedä että pitääkö itkeä vai nauraa.

  1. Kari, tottahan se on: klikkimäärä ja lukijan pelottelu ovat Iltapulujen elinehto.

   Voisit hyvin lähettää ylösnousseesta ampparista juttuvinkin jompaankumpaan lehteen. Saat ehkä nimesi lööppiin. 😀

Kerro oma kantasi

Tässä blogissa saa kommentoida omalla nimellä tai minun tunnistamallani nimimerkillä. Vaadin myös kunnollisen meiliosoitteen. Minua ja mielipiteitäni saa ilman muuta kritisoida. Muistathan silti hyvät tavat. Karsin jo etukäteen kaikki alatyyliset kommentit, mainokset sekä tietenkin laittomat sisällöt. Mitä perustellummin asiasi esität, sitä varmemmin se tulee huomioiduksi.