Retoriikan kesäkoulu was here

Katleena Kortesuo

Eilen oli työkevääni kohokohta: puhetaidon ammattilaistapahtuma Retoriikan kesäkoulu keräsi Hämeenlinnan Verkatehtaalle yli 140 retoriikannälkäistä. Lavalla oli suomalaisia ja kansainvälisiä huippupuhujia, joista Antin kanssa järjestäjinä olimme tosi ylpeitä.

Aktiiviset osallistujat ja toimittajat ehtivät jo julkaista koosteitaan tapahtumasta:

Myös Twitterissä kehuttiin:

Tapahtuma ei tietenkään olisi onnistunut ilman mahtavaa osallistuja- ja avustajaporukkaa. Iso kiitos jokaiselle, joka oli paikalla ja osallistui upean hengen luomiseen.

Erityisesti kiittelen nöyrimmin aktiivista partioporukkaa: superassistenttiani Siiri Pietilää, Pääkaupunkiseudun partiolaisten Dingo-vartiota sekä valokuvaaja Ville Tarhalaa. Kiitos mahtavasta tuesta!

Lisäksi kiitämme pikasponsoriamme Sinebrychoffia, joka toimitti kiireisellä aikataululla kivennäisvettä janoisten osallistujien hellepäivään.

PS. Minut tuunasi esittelykuntoon Maiju Qju Loihtimosta.

Kerro oma kantasi

Tässä blogissa saa kommentoida omalla nimellä tai minun tunnistamallani nimimerkillä. Vaadin myös kunnollisen meiliosoitteen. Minua ja mielipiteitäni saa ilman muuta kritisoida. Muistathan silti hyvät tavat. Karsin jo etukäteen kaikki alatyyliset kommentit, mainokset sekä tietenkin laittomat sisällöt. Mitä perustellummin asiasi esität, sitä varmemmin se tulee huomioiduksi.