Strippausta, osa II

Katleena Kortesuo

6 kommenttia

  1. Näin puolueettomana tarkkailijana olen kanssasi täysin samaa mieltä. Olin aika tyytyväinen tähän.

 1. Kriittisenä äänenä: ymmärrän hyvin, miksi tämä ei voittanut. Yhteys vaaleihin puuttuu, nauruja haetaan pelkästään homoseksuaalisuudesta. Kakkonen on ykkönen -sarjakuvathan ovat yhdistelleet näitä, voittajasarjiksessa homoteema on tipautettu kokonaan pois.

  Muutenkin tämä on minusta vähän väkisinväännetyn oloinen, edellinen oli hauskempi. Mutta tämä on toki makuasia.

  1. Kiitos kommentista – makuasioitahan nämä ovat.
   Myös "väkisin vääntäminen" on lukijasta kiinni. Ajatus syntyi viidessä sekunnissa, joten ei tätä ole tekemällä tehty. Sen sijaan oikeaa kuvapohjaa jouduin hakemaan lähes tunnin. Äh.

 2. Tämä oli varsin hyvä ja fingerporimainen. Sitä en tiedä tosin, että miten se mainostaisi Pekka Haavistoa, siinä missä yksi stripeistäsi sentään oli sensuuntainen. :-> Se Homelius oli myös varsin hyvä ja ”aito”.

  1. Joo, tämä ei ole Haavistoa suoraan mainostava, mutta eivät ne kaikki alkuperäisetkään olleet. En vain voinut vastustaa sanaleikkiä, joten tämä oli tehtävä.

Kerro oma kantasi

Tässä blogissa saa kommentoida omalla nimellä tai minun tunnistamallani nimimerkillä. Vaadin myös kunnollisen meiliosoitteen. Minua ja mielipiteitäni saa ilman muuta kritisoida. Muistathan silti hyvät tavat. Karsin jo etukäteen kaikki alatyyliset kommentit, mainokset sekä tietenkin laittomat sisällöt. Mitä perustellummin asiasi esität, sitä varmemmin se tulee huomioiduksi.