Istuin taksissa matkalla asiakkaalle. Kun istuin viileälle nahkapenkille, tajusin, että sukkahousujen takareidessä on iso reikä. En kuitenkaan tiennyt, näkyykö se hameen alta kävellessä.

Onneksi nokkela nainen keksii aina ratkaisun:

Kun menin hissiin, pyysin siellä olevaa ventovierasta naista kurkkaamaan hameeni alle ja katsomaan, näkyykö reikä. Nainen totteli ihanan kiltisti. Reikä ei kuulemma näkynyt.

Sitten hän kysyi: ”Oletko sä Katleena?”

19 kommenttia

 1. Haahhhhhaaah!!! Ihana! Alat olla sukkahoususeikkailujen ykkösnimi Suomessa.

 2. Oi hyvää päivää 😀
  Juuri tämän takia olet suosikkibloggaajani!
  Mutta miksi helevetissä käytät sukkahousuja?

 3. Aino, Jarmo, Eevastiina ja Riitta, arvatkaas mitä?

  Kun googlaa hakusanoilla ”sukkahousut mokat”, blogini nousee esiin *kolmesti* ekan sivun hakutuloksissa. Olen tehnyt Suomen ennätyksen epäedullisessa hakukoneoptimoinnissa. Aargh.

 4. Katleena, meinasin ehdottaa, että siirry leggareihin, mutta silloinhan tappaisit henkilöbrändisi 😉 Sen sijaan tunnustan ihailevani stressinsietokykyäsi. Hameen ja sen kanssa välttämättä tarvittavista sukkahousuista muodustuu väistämättä ylimääräinen stressitekijä mihin tahansa julkiseen tilanteeseen, kun joutuu vähän väliä huolehtimaan, joko ne hajosivat. Ja ainahan ne lopulta hajoavat.

  1. Annukka, pahoin pelkään, että etunimestäni tulee yleiskäsite, vähän niin kuin Alli Paasikivellä:

   allit = roikkuvat käsivarret
   katleenat = reikäiset sukkahousut

   Tämähän on sitä henkilöbrändiä parhaimmillaan. Tai no. Äh. Eiku.

   1. Itse asiassa eilen, kun FB-keskustelusi innoittamana googlasin ”sukkahousumokat”, blogisi ei tullut edes ensimmäiselle sivulle. Silloin mokien ykköspaikkaa piti Heidi Hautala. Tämän oman kommenttisi jälkeen pääsit kyllä hakuni ekalle sivulle, kahdella osumalla.

    1. Olen ennenkin huomannut sen, että Google tuottaa hieman eri tuloksia eri hakijoille. Joko tulokset todella vaihtelevat sekunnin välein tai Google muokkaa tuloksiaan käyttäjän oman hakuhistorian perusteella. (Jälkimmäinen vaihtoehto kuulostaa uskottavammalta.)

     Nyt muuten kun googlasin, en enää näy tuloksissa ollenkaan ekalla sivulla. *helpotuksen huokaus*

     1. Hakutulos riippuu myös sanamuodosta. Yhteenkirjoitettuna ”sukkahousumokat” tarjoaa ainoastaan tämän blogin. Sanoilla ”sukkahousu mokat” blogia ei löydy ollenkaan ensimmäiseltä sivulta, mutta yhdistelmällä ”sukkahousut mokat” blogisi löytyy nyt ensimmäiseltä ja toiselta sijalta!

 5. Kyllä nämä sukkahousut pitäisi saada miestenkin normaaliksi pukeutumiseksi. Keskiajallahan ne jo sitä oli, mutta ovat jääneet pois käytöstä myöhemmin. Niistä riittää uskomattoman paljon keskustelua ja kokemuksia. Kyllä monen työpaikan kahvituntikeskusteluissa tulee puhetta sukkahousujen kanssa koetuista hetkistä, tosin harvoin hyvistä sellaisista. Kuitenkin suuri osa naisista ne kylmillä ilmoilla jalkaansa kiskoo jopa housujen alle.

  1. Juu, kyllä sukkahousuista on iloakin. Talvella housujen alla paksut sukkahousut ovat parempi kuin trikoiden ja sukkien yhdistelmä: nilkka ei paljastu koskaan, eikä tule vilu.

   On kuulemma olemassa miestenkin sukkahousuja. Kysymys onkin vain asenteesta: mieltääkö sukkahousut ”naisten kapistukseksi” vai ymmärtääkö ne käteväksi kamppeeksi talvella housujen alla.

 6. Onneksi on stayupit ja legginsit nykyään… Vihaan sukkahousuja! Jotenkin kiristävä paniikkitunne. Käytin viime kesänä kerran häissä, ja muuten tosi kivat häät, mutta ne omat sukkahousut…
  P.S. Mielenkiintoinen kohtaaminen sinulla. 🙂

 7. Miehille on leggingsit, eli meggingsit, mutta en ole vielä kertaakaan nähnyt kenelläkään miehellä sellaisia. Tuskin tulen näkemäänkään. Miesten sukkisten kanssa taitaa olla sama juttu.. 😀

 8. Niin. Minä asiakkaana meinasin taannoin mennä asiakaspalvelutilanteessa työntekijän puolesta solmuun, koska seuraavana jonossa oli muuan Katleena.

Kerro oma kantasi Kommentointiohjeet?

Tässä blogissa saa kommentoida omalla nimellä tai minun tunnistamallani nimimerkillä. Vaadin myös kunnollisen meiliosoitteen. Minua ja mielipiteitäni saa ilman muuta kritisoida. Muistathan silti hyvät tavat. Karsin jo etukäteen kaikki alatyyliset kommentit, mainokset sekä tietenkin laittomat sisällöt. Mitä perustellummin asiasi esität, sitä varmemmin se tulee huomioiduksi.