3 kommenttia

  1. Johtuuko hiljaisuus kommenteissa joulukiireistä, vai onko tosiaan niin, että emme kykene blogikirjoituksissakaan keskittymään kuin yhteen tekstiin kerrallaan…..Tai sitten kaikilla meillä tämä ei olekaan pelkästään vapaa-ajan lukemistoa!!! Viimeaikaisissa kommneteissa minulle on jäänyt epäselväksi mihin "Twitteriä" tarvitaan. Milloin on sellaista oikeaa asiaa, minkä julkaiseminen on niin tärkeää, että kannattaa keskeyttää työ ja naputella muutama rivi Twitteriin?Kuitenkin ykkösasia kaikilla meillä, jotka teemme työtä ruudun ääressä ja puhelimella, on opetella tekemään oleellinen työ *kerralla keskeytyksettä* valmiiksi. Siinä riittää ainakin minulle haastetta ja opeteltavaa koko ensivuodeksi, vaikka ruudullani ei olekaan twitteriä ja facebookia.

  2. Kiitokset onnitteluista!Parrakas, jotkut tuntuvat tarvitsevan Twitteriä huomion tavoitteluun, mutta on sillä onneksi monia muitakin käyttötapoja. Tässä omat käyttötarkoitukseni pääpiirteittäin:1) Saan käsityksen oman alani toimijoiden näkemyksistä ja mielipiteistä.2) Markkinoin itseäni ja blogiani (tosin kohtuuden rajoissa, sillä ylimainostaminen on enemmän haitaksi).3) Seuraan oman alani uutisointia ja kuulumisia.Sen sijaan en käytä Twitteriä henkilökohtaisten kuulumisten vaihtoon, enkä ole jatkuvasti linjoilla. Käyn Twitterissä kahdesti päivässä, jos pidän kotitoimistopäivää. Vapaapäivinä käyn 0-1 kertaa Twitterissä, ja valmennuspäivinä en käy lainkaan.

Kerro oma kantasi Kommentointiohjeet?

Tässä blogissa saa kommentoida omalla nimellä tai minun tunnistamallani nimimerkillä. Vaadin myös kunnollisen meiliosoitteen. Minua ja mielipiteitäni saa ilman muuta kritisoida. Muistathan silti hyvät tavat. Karsin jo etukäteen kaikki alatyyliset kommentit, mainokset sekä tietenkin laittomat sisällöt. Mitä perustellummin asiasi esität, sitä varmemmin se tulee huomioiduksi.