Syötteenlukijasi kuumenee tällä viikolla

Katleena Kortesuo

Tänä torstaina on Inforin järjestämä viestintäalan tapahtuma Elonmerkki. Sinne on valittu ja kinuttu 15 bloggaajaa, jotka kirjoittavat livenä postauksia omaan blogiinsa. Tavoitteena on saada aikaan seitsemän kirjoitusta per nassu – eli tuloksena on kirjan verran tekstiä.*

Yksi bloggaajista on gurumarkkinoija ja tietokirjailija Jari Parantainen. Jarin oma blogi Gurumarkkinointi on kuitenkin lopettanut, joten Jari postaa omat tekstinsä suoraan tänne Ei oo totta -blogiin.

Jos olet tilannut syötteen blogistani, saat torstaina 14 tekstiä luettavaksesi – puolet Jarilta ja puolet minulta. Koeta kestää.

* Olen luvannut toimia kirjan päätoimittajana ja kokoan postauksista kirjan heti syyskuun alussa. Kaikki opuksen tuotot ja tekijänpalkkiot menevät Unicefille maailman lasten auttamiseksi. Jos haluat tehdä hyvää, osta kirja Inforin verkkokaupasta, kunhan se ilmestyy sinne.

Kerro oma kantasi

Tässä blogissa saa kommentoida omalla nimellä tai minun tunnistamallani nimimerkillä. Vaadin myös kunnollisen meiliosoitteen. Minua ja mielipiteitäni saa ilman muuta kritisoida. Muistathan silti hyvät tavat. Karsin jo etukäteen kaikki alatyyliset kommentit, mainokset sekä tietenkin laittomat sisällöt. Mitä perustellummin asiasi esität, sitä varmemmin se tulee huomioiduksi.