Tänään Radio Suomi klo 19-20

Katleena Kortesuo

Tänään Radio Suomessa klo 19.06-20.00 keskustellaan nettiyksityisyydestä ja yksityistietojen hallinnasta.

Paikalla studiossa ovat toimittaja Reetta Arvila, Aalto-yliopiston opettaja ja tutkija Ville Oksanen sekä Katleena Hämeenlinnasta.

Yle esittelee ohjelman näin:

Lähetyksessä puhutaan yksityistietojen levittämisestä internetissä. Kun Facebook löi läpi, moni oli kinkkisen paikan edessä. Oman kuvan ja nimen laittaminen internettiin epäilytti ja mietitytti. Oletko sinä kenties löytänyt valokuvasi yllättävästä yhteydestä? Keskustelemassa ovat sosiaalisen median konsultti ja bloggaaja Katleena Kortesuo sekä Aalto-yliopiston teknologiaoikeuden opettaja ja tutkija Ville Oksanen. Toimittajana Reetta Arvila.

Kaikki kuuntelemaan ja esittämään kysymyksiä! Numero studioon on 0203 17600.

6 kommenttia

 1. Ha, olipa loistava ajoitus tulla tsekkaamaan blogi. En olisi muuten moisesta radiolähetyksestä tiennyt mitään. Kiitti vinkistä!

  *kuuntelee*

  1. Jee, mahtavaa että kuuntelit! Opin tänään Villeltä paljon uutta.

   1. Ihan kivuttomasti sen iltasella kuuntelin, enkä edes nukahtanut. Toki hiukanhan näissä aina rasittaa se, että lähetysaikaa kuluu näihin ”ja voit soittaa numeroon… ja tekstata… ja twiitata ja … ja … ja.. ” mutta näille nyt ei mahda mitään, kuuluu homman luonteeseen 🙂

    1. Aija, olisi muuten aika kätevää, jos tallenteista olisi editoitu pois nuo suoraan lähetykseen kuuluvat yhteystietoluettelot. Editointi olisi hyödyllinen urakka – mutta törkeän hidas ja kallis toteuttaa. 🙁

Kerro oma kantasi

Tässä blogissa saa kommentoida omalla nimellä tai minun tunnistamallani nimimerkillä. Vaadin myös kunnollisen meiliosoitteen. Minua ja mielipiteitäni saa ilman muuta kritisoida. Muistathan silti hyvät tavat. Karsin jo etukäteen kaikki alatyyliset kommentit, mainokset sekä tietenkin laittomat sisällöt. Mitä perustellummin asiasi esität, sitä varmemmin se tulee huomioiduksi.