Tekstiä ruudulla -kirja-arvosteluja hyvässä ja pahassa

Katleena Kortesuo

Olen kustantajani Inforin kanssa metsästänyt kirja-arvosteluja Tekstiä ruudulla-opuksestani.
Lehdistö ei käsittääkseni ole vielä liikahtanut*, mutta ehkä verkkokirjoittaminen ei aiheena tunnu valtamediasta niin kiinnostavalta. (Tai ehkä joka ikinen kriitikko on nukahtanut kesken lukemisen.)
Joka tapauksessa bloggaajat ovat jälleen kerran olleet aktiivisia. Tässä kaikki kirja-arvostelut, joita Google on löytänyt tähän mennessä:
Positiivisia tai neutraaleja arvioita
Negatiivisia arvioita
Jussi on kirjoittanut julmaa tekstiä – lukekaahan! 🙂
Muita arvosteluita en toistaiseksi ole löytänyt, mutta seuraan tilannetta aika ajoin.

*Jos näet jossain arvostelun kirjastani, pistä kommentteihin linkki tai lehden numero ja päivämäärä.

Edit 29.11.2009:
Tian ”koeryhmä” on kehunut kirjaani. Kyseessä ei ole varsinainen arvostelu, mutta myönteinen palaute kuitenkin.
Edit 8.2.2010:

Myös Samuli Koivulahti arvosteli kirjani kohtuullisen myönteiseen sävyyn.

5 kommenttia

  1. Onko tuossa negatiivisessa arvostelussa toiveena, että kirjassa on vastaavaa tekstiä, kuin joku aika sitten puheena olleessa professorin tai tohtorin luentokalvossa, josta kukaan ei ymmäränyt mitään, mutta viisalle tuntui?

  2. Minun on pitänyt kirjoittaa arvio kirjastasi, mutta kun sen lukeminenkin on jäänyt selailuasteelle! 😉 LAitan sitten kyllä viestiä, kunhan pääsen niin pitkälle (jos vielä kehtaan, haha)!

  3. Parrakas, en ole lukenut Jussin omia kirjoja, joten en tiedä, millaisesta tekstistä hän pitää. 🙂 Täytynee perehtyä, koska hän noin intohimoisesti ruoti kirjaani.Olen luullut tekstejäni selkeiksi ja kielenkäyttöäni eläväksi, mutta nyt ymmärsin, että kaikki eivät olekaan sitä mieltä. Havainto teki oikein hyvää – ei tosin itsetunnolleni.Aku, tee ihmeessä arvostelu! Olen kiitollinen jo etukäteen rehellisestä mielipiteestäsi.

  4. Inforin nettikirjakauppa toimi varsin ripeästi. Nyt tekstiä ruudulla onkin valahtnut pöydälle…Postaus "Bloggaaja Nääsvillessä" sisälsi epämiellyttäviä jännitteitä rivien välissä, mutta nyt tuntuu paremmalle, kun uusia tekstejä on alkanut ilmestymään. Keromasi aikajakso ja sanontatapa rajaa oletuksen muotoon potilas on pienempi ja äidin huoli suuurempi, kuin ehkä joissain muissa vaihtoehdoissa.

  5. Parrakas, toivottavasti pidät lukemastasi. Kuulen tosi mielelläni kommenttisi kirjasta. Teen saman lupauksen kuin Parantainen omista opuksistaan: jos kirjasta ei ole sinulle mitään iloa, ostan sen sinulta pois samaan hintaan.Päättelit muuten hyvin sairaalajakson syyn. 🙂 Kyseessä oli suunniteltu leikkaus, mutta sen verran suuri, ettei sitä voitu hoitaa Hämeenlinnan keskussairaalassa. Niinpä olin vuodepotilaan viihdyttäjänä 9 päivää.Vuonna 2006 vietin 9 päivää partioleirillä teltassa 1,5-vuotiaan kanssa ja olin samaan aikaan raskaana.Partioleiri oli helpompi kuin toissaviikkoinen sairaalaepisodi.

Kerro oma kantasi

Tässä blogissa saa kommentoida omalla nimellä tai minun tunnistamallani nimimerkillä. Vaadin myös kunnollisen meiliosoitteen. Minua ja mielipiteitäni saa ilman muuta kritisoida. Muistathan silti hyvät tavat. Karsin jo etukäteen kaikki alatyyliset kommentit, mainokset sekä tietenkin laittomat sisällöt. Mitä perustellummin asiasi esität, sitä varmemmin se tulee huomioiduksi.