Torstaina alkaa #Kesäkoulu

Katleena Kortesuo

Huomenna on Retoriikan kesäkoulu, ja sen teemana on vaikuttaminen. Paikalla on Suomen huippupuhujia. Olen pinkeänä innostuksesta.

(Itsekin olen siellä puhumassa, sillä naiskiintiö pitää saada täyteen. Teen muuten paraikaa huomista materiaalia. Ethän kerro muille, että olen viime tingassa, ethän?)

Retoriikan kesäkoulusta tweetataan hashtagilla #Kesäkoulu. Jos olet Twitterissä, seuraa keskustelua siellä.

En ehkä pysty nukkumaan ensi yönä.

2 kommenttia

 1. Kiitos Katleena!

  Tänään ollut Retoriikan kesäkoulu oli aivan huippuhyvä päivä. Se oli niin energisoiva, että sain virtaa enemmän, kuin viikon kesälomasta. Osallistun aivan varmasti, kun jatkatte ensi vuonna. Pienenä yrittäjänä ei ole ihan pieni satsaus olla koko päivä pois omasta leipätyöstä, mutta sain sen monin verroin takaisin. Sain useita rahan arvoisia markkinointineuvoja. Päivä onnistui yli odotusteni.
  Sinun puheenvuorosi oli myös hyvä. En ole koskaan ennen kuullut niin repäisevää esitystä tekstistä ja siitä miten olisi parempi kirjoittaja. Tähän asti ne ovat olleet kuivia hyminöitä. Aivan selvästi edustat uutta sukupolvea ja uuden tyyppistä naista, joka uskaltaa sanoa ja ottaa myös vastuun sanomisistaan. Ihailen sinua kovasti.
  Hyvää jatkoa kesään ja olisi kiva kuulla muiden osallistujien mielipiteitä.

  PS. Kuulin ainakin viisi kertaa kysymyksen miksi kosmetologi tulee Retoriikan kesäkouluun ja esitinkin vasta kysymyksen miksi en olisi tullut. Lisää perusteluja on omassa blogissani Purkkiarmeijan komentaja.

  Inkeri Valtonen

  1. Kiitos kehuista, Inkku! Aivan mahtavaa että pääsit mukaan.

   Jotkut ihmiset yllättyvät siitä, että kosmetologi osallistuu tällaiseen tapahtumaan. Onneksi osaat puolustaa itseäsi: jokainen tarvitsee viestintätaitoja, ja kosmetologi-yksityisyrittäjä tarvitsee niitä aivan erityisen paljon.

   Odotan kovasti Purkkiarmeija-raporttiasi.

Kerro oma kantasi

Tässä blogissa saa kommentoida omalla nimellä tai minun tunnistamallani nimimerkillä. Vaadin myös kunnollisen meiliosoitteen. Minua ja mielipiteitäni saa ilman muuta kritisoida. Muistathan silti hyvät tavat. Karsin jo etukäteen kaikki alatyyliset kommentit, mainokset sekä tietenkin laittomat sisällöt. Mitä perustellummin asiasi esität, sitä varmemmin se tulee huomioiduksi.