Lomille lomps!

Katleena Kortesuo

Hihhei, kesäloma on alkanut. Olen muksujen kanssa lomalla kymmenen viikkoa, joten EOT:n postaustahti hidastuu kesäksi. Kirjoittelen toki blogiin silloin tällöin, mutta yritän pitää sormeni poissa näppikseltä.

Vietämme kesälomaa keskiaikaisissa merkeissä seuraavissa tapahtumissa:

Jos et ole koskaan ennen ollut keskiaikatapahtumissa, nyt on jo korkea aika. Yleisö voi tulla mukaan – myös nykyajan vaatteissa – maistelemaan varrassikaa, katsomaan turnajaisia ja kokeilemaan jousiammuntaa. Esiintyjien joukossa on taikureita, viikinkitaistelijoita, ilveilijöitä, tanssijoita ja musikantteja.

Keskiaikailun lisäksi käymme tietenkin partioleirillä, koska kesä ilman telttamajoitusta ja hyttysenpistoja on tylsä kesä.

2 kommenttia

    1. Kiitoskiitos! Olen tilannut runsaasti aurinkoa, vähän hellettä sekä sopivasti yösateita.

Kerro oma kantasi

Tässä blogissa saa kommentoida omalla nimellä tai minun tunnistamallani nimimerkillä. Vaadin myös kunnollisen meiliosoitteen. Minua ja mielipiteitäni saa ilman muuta kritisoida. Muistathan silti hyvät tavat. Karsin jo etukäteen kaikki alatyyliset kommentit, mainokset sekä tietenkin laittomat sisällöt. Mitä perustellummin asiasi esität, sitä varmemmin se tulee huomioiduksi.