Uujea, liiketalouden amk-opintoni ovat nyt siinä välivaiheessa, että huomenna klo 13.30 on loppuseminaari. Pidän luennon kriisiviestinnästä HAMKissa, Visamäen C-rakennuksen B-auditoriossa. Osoite on Visakaarre 13.

Luento kestää noin tunnin. Auditorioon mahtuu 200 ihmistä, joten tilaa luulisi piisaavan.

Jos sinulla on huomenna aikaa, tee palvelus ja tule mukaan. Olisi kiva, jos paikalla olisi muitakin kuin tutkinnon vastaanottajat ja äitini.

2 kommenttia

 1. Vautsi vau, en tiennytkään että tutkintoa suoritat :-). Mikä sinusta tulee isona ;-)?
  Miten saat aikasi ja energiasi riittämään yrityksen, perhe-elämän ja harrastusten lisäksi tutkinto-opiskeluun?
  Hienoahienoahienoa :-)!
  Tulisin tukkaputkella kuuntelemaan sinua Hämeenlinnaan, jos olisin tämän aiemmin tiennyt. Olet idoli :-)!
  Kuulisin mielelläni miten meni. Tsemppiä :-)!

  1. Suuret kiitokset! Mä olen jakanut arkeni sillä lailla, että opiskelen aina jotain kurssia tai tutkintoa työn ohessa. Mä lasken sen kuuluvaksi työaikaani, koska se on firman kehitystyötä. Se pitää aivotkin elossa. 🙂

   Nyt tavoitteena on liiketalouden yamk-tutkinto. Joudun kuitenkin ensin suorittamaan tämän amk-tutkinnon eli tradenomin, jotta saan opinto-oikeuden yamk-papereihin.

   Ajansäästövinkkini kaikille perheellisille: mä en siivoa, vaan elän kaaoksen keskellä. 😀 Juhannuksen ja joulun alla tilaan siivoojan.

Kerro oma kantasi Kommentointiohjeet?

Tässä blogissa saa kommentoida omalla nimellä tai minun tunnistamallani nimimerkillä. Vaadin myös kunnollisen meiliosoitteen. Minua ja mielipiteitäni saa ilman muuta kritisoida. Muistathan silti hyvät tavat. Karsin jo etukäteen kaikki alatyyliset kommentit, mainokset sekä tietenkin laittomat sisällöt. Mitä perustellummin asiasi esität, sitä varmemmin se tulee huomioiduksi.