Hurraa! Sain juuri tietää, että syksyllä aloitan opinnot Jyväskylän yliopistossa. Kyseessä on turvallisuuden ja strategisen analyysin maisteriohjelma TSAMO, ja se sijoittuu informaatioteknologian tiedekuntaan.

Tämä tarkoittaa sitä, että reissaan seuraavat kaksi vuotta melko tiiviisti Hämeenlinnan ja Jyväskylän välillä.

Tämä tarkoittaa myös sitä, etten voi ottaa enempää uusia asiakkaita loppuvuoteen. Hoidan tietenkin kaikki sovitut työt, mutta pystyn vasta syksyn mittaan sanomaan, paljonko jää aikaa uusiin asiakastöihin. Todennäköisesti pystyn keväällä ottamaan taas muutaman koulutuskeikan tai puheenvuoron, mutta kalenteri on tietenkin tukkoisempi kuin ennen.

Ja vielä tärkeä kysymys: keitä muita on tulossa opiskelemaan samaan ohjelmaan? Sisään pääsi kai 25 hakijaa, joten nyt teen hakuammuntaa. Oletko sinä tai joku tuttusi uusi opiskelukaverini? Ilmianna itsesi!

SINULLE TARJOTAAN OPISKELUPAIKKAA Jyväskylän yliopisto, Informaatioteknologian tiedekunta - Maisterihaku, turvallisuus ja strateginen analysi -maisteriohjelma, filosofian maisteri (2 v) Lähetä vastauksesi ennen 14. heinäkuuta 2023 klo 15.00 (EEST) tai menetät tariotun opiskelupaikan.

PS. Edellinen YAMK-opinnäytetyö HAMKissa on yhä kesken. Voisiko joku lainata loppuvuoden kalenteriin ylimääräisen kuukauden, niin saisin sen valmiiksi?

2 kommenttia

  1. Onnea! Miten noin mielenkiintoinen koulutusohjelma voi olla edes olemassa? Ihan mieletön mahdollisuus sinulle ja muille opiskelijoille!

    1. Kiitokset! Mäkin olen aivan innoissani. Tätä ohjelmaa kuulemma kutsutaan ”salaisten agenttien ohjelmaksi”. 😀

Kerro oma kantasi Kommentointiohjeet?

Tässä blogissa saa kommentoida omalla nimellä tai minun tunnistamallani nimimerkillä. Vaadin myös kunnollisen meiliosoitteen. Minua ja mielipiteitäni saa ilman muuta kritisoida. Muistathan silti hyvät tavat. Karsin jo etukäteen kaikki alatyyliset kommentit, mainokset sekä tietenkin laittomat sisällöt. Mitä perustellummin asiasi esität, sitä varmemmin se tulee huomioiduksi.