Teimme Kauppakamarin kanssa promovideon Sano se someksi 1 -kirjasta. Olen tosi tyytyväinen lopputulokseen, sillä se henkii samaa tyyliä kuin kirjakin. (Julkaisemme viisi muuta promovideota tällä ja ensi viikolla.)

Videolla on kanssani Heli Järvenpää, ja kuvaajana toimi Joonas Tähtinen. Suuret kiitokset molemmille!

Sano se someksi 1 on ammattilaisen käsikirja sosiaaliseen mediaan. Olen aika ylpeä siitä. Kirjastahan ilmestyi eka painos jo neljä vuotta sitten silloisen Inforin kustantamana. Nyt tässä Kauppakamarin versiossa sisältö on kokonaan päivitetty.

Kirjan julkkarit ovat perjantaina. Vielä tänään EOT:ssa on meneillään kilpailu, jossa viisi parasta saa omakseen SSS1-kirjan.

10 kommenttia

 1. Onko tuo otsikon ”pormovideo” tarkoituksellinen vai tahaton kielikukkanen?

  1. Tietenkin se on tarkoituksellinen. Olen hämmästynyt kysymyksestä.

   Minä en mokaa koskaan. Tai en juuri koskaan. Tai en ainakaan tänään ole mokannut tuntiin.

 2. Hyvä vastaus on myös aina ”No jos et sä tiedä, kumpaa se on, niin mun on kyllä ihan mahdotonta sitä sulle selittää”. Asiallinen ja asiantunteva ote, nääs.

 3. Kisa taisi mennä ohi, mutta yrittänyttä ei laiteta – sano…

  Aurajuustokäärekasankääntökilpailu

  Kisa, jossa käännetään aurajuustopäälysteen kasoja…

Kerro oma kantasi Kommentointiohjeet?

Tässä blogissa saa kommentoida omalla nimellä tai minun tunnistamallani nimimerkillä. Vaadin myös kunnollisen meiliosoitteen. Minua ja mielipiteitäni saa ilman muuta kritisoida. Muistathan silti hyvät tavat. Karsin jo etukäteen kaikki alatyyliset kommentit, mainokset sekä tietenkin laittomat sisällöt. Mitä perustellummin asiasi esität, sitä varmemmin se tulee huomioiduksi.